2024. Július 23. kedd
Vissza a természethez! -  Juss hozzá kedvezményesen!
Család, egészség, természet. Ezek az értékek olyan nők szívében lakoznak, akik mindent megtesznek szeretteikért. Azonban ha testápolásra kerül a sor, gyakran ők is olyan utakat választanak, amelyeknek veszélyes következményei lehetnek, mert vegyszerekkel teli világunk azt sugallja, ez is jó lehetőség a bőrápolásra. A Coconutoil kókuszolaj alapú termékeivel megmutatja, hogy a bio, természetes, ehető minőségű kozmetikumokkal kiválóan, a lehető legmagasabb szinten ápolhatjuk bőrünket.

A természet gondoskodik rólunk, az egyik ilyen csoda a kókuszolaj, ami nem csak a konyhában hasznos, hanem a bőrápolás terén is. A hidegen sajtolt kókuszolaj a vitaminok és ásványi anyagok valóságos tárháza, bővelkedik káliumban, kálciumban, A- és E- vitaminokban, és egy igen becses anyag is található benne: a laurilsav. Ez utóbbiról azt kell tudni, hogy hatékony vírus- és baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatású. A laurilsav csak az anyatejben és a csecsemők immunrendszerében található meg, a kókuszolaj viszont ötször annyi laurilsavat tartalmaz, mint az anyatej. Az Ayurvéda szerint csak azt kenjük a bőrünkre, amit meg is ennénk, ezt az elvet követi bio minősítésű kozmetikumaik terén a Coconutoil. Coconutoil

Vissza a természethez!

Cseréljük le fürdőszobánk vegyszereit, mert minél tisztább összetevőkkel ápoljuk bőrünket, annál kisebb a bőrproblémák kialakulásának esélye! Különösen fontos a csecsemők biztonságos, természetes bőrápolása, a Coconutoil termékei természetes megoldást nyújtanak a mamának és a babáknak is.

Nézd meg, milyen baba-mama termékeket kínál a Coconutoil >>

Már a fiatalok, tinédzserek is előszeretettel sminkelnek. Meg kell állapítanunk, hogy sajnos nagyon kevés bio sminkkozmetikum áll rendelkezésre Magyarországon, és kínálatuk közel sem olyan fantáziadús és csábító, mint vegyszeres társaiké. Neveljük gyermekünket tudatos bőrápolásra, s ha a sminkelésnél nem is bio anyagokat használnak, óriási lépést tehetünk a bőr egészségéért, ha odafigyelünk, mit használ előtte, utána.

Bio arcápolási termékek a Coconutoiltól>>

Coconutoil
Egy fontos terület: az intimegészség. A vegyszeres tisztálkodás akár a pH-értékek eltolódásához vezethet, melynek kellemetlen következménye lehet a hüvely egészséges baktériumflórájának eltolódása, ami utat engedhet a fertőzéseknek. A kókuszolaj laurinsav tartalma egy igazi vírusölő vitaminbomba, amely segíthet ezeken a területeken is.

Coconutoil Bio intim és masszázsolaj>>

Külön szót kell ejtenünk az ekcémáról, ami mára népbetegségnek számít. A vörös, fájdalmas és viszkető foltok az ekcéma jól látható tünetei közé sorolhatók, amelyek bármely életkorban előfordulhatnak. A visszatérő betegség hátterében számos ok állhat, sok esetben nehéz kideríteni, mi váltja ki a betegséget. A kókuszolaj és a természetes összetevők látványos javulást hozhatnak a bőrnek.

Tudj meg többet az ekcéma kókuszolajjal való kezeléséről!>>

Juss hozzá kedvezményesen!

2023. szeptember 26.-ig a Coconuoil Cosmetics 15% kedveménnyel kedveskedik a cikk olvasóinak, mely más kedvezményekkel nem vonható össze. Kuponkód: COCOVITAL15. A termékeket a www.coconutoilcosmetics.hu oldalon vásárolhatod meg.

Szponzorált tartalom


Szerző: Nagy Tünde

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés