2021. Június 23. szerda
Fogkő – a fogínyproblémák első fázisa -  Stannous Complex – áttörés a technológiában -  Blend-a-med Clinic Line Gums Protection rendszer
A rossz lehelet sokak számára mindennapos probléma. Legtöbben ilyenkor csak álcázzák a kellemetlen tünetet rágógumival vagy mentolos szájspray-vel. Csak kevesen gondolnak a valódi okokra. A fogorvosok szerint a rossz szájszag leggyakoribb oka valamilyen fogínyprobléma, amely kezdetben például a fogmosás közbeni fogínyvérzésben jelenik meg, de ha nem kezelik, a későbbiekben számos komolyabb betegség okozója lehet.

Mosolygós száj

Fogkő – a fogínyproblémák első fázisa

A fogínyproblémák kialakulásának egyik leggyakoribb oka a fogkő – a színtelen, nyúlós baktériumréteg, amely a fogakon a fogíny vonalánál gyűlik össze. Ha ez a réteg nincs megfelelően, mosással és fogselyemmel naponta eltávolítva, gyulladáshoz vezethet, ami a fogínybetegségek első állomása. Ha erről nem veszünk tudomást, komolyabb problémákat okozhat, így például foggyökérhártya-gyulladást (periodontitist) vagy a fogakat tartó állkapocscsont tartós károsodását.

Amennyiben bármilyen betegség tünetét észleli, azonnal forduljon fogorvosához, hiszen a fogínybetegségek korai felismerésével megelőzhetők a későbbi súlyos problémák. Figyeljen a következő tünetekre:

Különösen érzékeny, duzzadt és piros fogíny

Fogínyvérzés a fogmosás vagy fogselyem használata közben

Rossz lehelet és kellemetlen szájíz

Stannous Complex – áttörés a technológiában

A felnőttek 80 százalékának van valamilyen fogínyproblémája, amely a szájüregi betegségek egyik leggyakoribb fajtája. Ezek megelőzésére a blend-a-med szakértői kifejlesztettek egy úttörő technológiát.

Közel tizenöt évnyi kutatás és publikáció, számos regisztrált szabadalom, több mint hetven klinikai és tudományos vizsgálat, több mint ezer kezelt beteg vezetett el az innovatív ,új blend-a-med Pro Expert Clinic Line Gums Protection fogkrém formulájához.

Új összetételének köszönhetően a fogkrém kiváló védelmet nyújt a fogkövet okozó baktériumokkal szemben, amelyek gyakori fogínyproblémákhoz vezethetnek. Klinikailag bizonyított, hogy négy héten át tartó rendszeres használata megelőzi és csökkenti az ilyen problémákat.

Blend-a-med Clinic Line Gums Protection rendszer

Az új fogkrém akkor a leghatékonyabb, ha együtt használjuk az Oral-B Pro-Expert Clinic Line fogselyemmel és szájvízzel, valamint az Oral-B Pro-Flex fogkefével.

A fogak teljeskörű védelme érdekében minimum napi kétszeri, legalább két percen át tartó fogmosás és évi egy fogorvosi vizsgálat javasolt.

(x)


2012. 07. 29.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés