2020. Augusztus 15. szombat
Az autisták mindennapi életét segítő applikációt mutattak be Budapesten a "Digitális autonómia-támogatás az autizmus spektrumon" című projekt keretében.

Az Autisták Országos Szövetségének (AOSZ) elnöke arról szólt, hogy az applikációt két és fél év alatt dolgozta ki az AOSZ, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Autizmus Szakmódszertani Kutatócsoportjának támogatásával. Az alkalmazás a többi között segítséget nyújt egy nap, egy utazás, hivatali ügyintézés vagy tanulási folyamat megszervezéséhez az autisták számára. Most a tesztidőszakot indítják útjára ötszáz érintett - autizmussal élők, szakemberek, családtagok - bevonásával. A tesztidőszak tapasztalatait beépítik az alkalmazásba és nyár végére mindenki számára letölthetővé válik az applikáció.

_______________________________ajánló____________________________

 Visszajöhet az ősz haj eredeti színe?

 

Igen, vissza! Elég hozzá 28 nap. Ezzel a klinikailag is tesztelt francia termékkel 28 nap alatt fokozatosan visszatér az ősz haj hajdanvolt, eredeti színe.  Nem hajfestékről van szó, hanem egy olyan természetes hatóanyagról, ami a haj keratinjával kapcsolatba lépve "újraéleszti" a haj eredeti színét.

Na, erről én is tudni akarok>>> ___________________________________________________________________

A program keretében eljuttatnak 300 tabletet, illetve mobiltelefont is az érintettekhez. Mindettől azt várják, hogy önállóbbá válnak az autizmussal élők, ezért javul a társadalmi elfogadottságuk is.

Autizmus applikáció


Forrás: MTI
2020. 01. 28.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés