2024. Július 22. hétfő
Anti-Illuminato gyógytea a Gyógyfű Kft.-től
Az ünnepi időszakra rengeteg ünnepség vagy buli esik és bizony ezzel összefüggésbe hozható az alkoholos eredetű balesetek számának növekedése is.

Számos ember év közben alig iszik szeszt, de a karácsonyi céges vagy épp családi rendezvényen elengedi magát, így aztán különösen veszélyeztetettnek számít, miközben a nagyivók, akik év közben is rendszeresen italoznak, ilyenkor vetkőznek ki önmagukból teljesen, hiszen van okuk az italozásra. A kaliforniai UC Davis Health System munkatársai szerint fontos volna, hogy mérsékeljük az alkoholfogyasztást, és minden társaságban legyen egy absztinens, aki a volán mögé ül.

Gyömbértea antiiilu

Minden ember szervezete másképp bontja le az alkoholt. Mérsékelt alkoholfogyasztásnak nők esetében napi egy, férfiaknál napi két ital számít, heti 2 nap szünetet beiktatva. Az alkohol nem csak azért veszélyes, mert a vérbe kerülve felszabadultságérzetet okoz, hanem mert a depresszió kialakulásához is nagyban hozzájárul.

Anti-Illuminato gyógytea a Gyógyfű Kft.-től

A 35 éve működő Gyógyfű kft. a természet tiszta erejét kínálja Önnek. A legmagasabb minőségű, GMP rendszerben készülő, hagyományos gyógyteák, gyógynövények, fűszerek széles választékát nyújtja.

Figyelmükbe ajánljuk az Anti-Illuminato gyógyteát. a Gyógyfű Kft.-től. A gyógytea csökkenti az alkohol utáni vágyat, ezért használható saját kezdeményezésű elvonókúránál. Májtámogató, segíti a szervezet kitisztulását. Kezeli az elvonás és a másnaposság tüneteit. Támogatja az alkohol lebontását, csökkenti a véralkoholszintet. Pozitív hatása miatt nemcsak alkoholos állapotokban, hanem közérzetjavítóként, erősítőként is fogyasztható!

Antiillu

A tea összeállításánál legmagasabb arányban felhasznált kudzugyökér és gyömbérgyökér sokoldalú hatású, hagyományos ázsiai gyógynövények. Az orbáncfű depresszióellenes felhasználását már Hippokratész idejében is ismerték. A szibériai ginzeng gyökér hasonló hatása mellett kiváló memóriajavító és energetizáló gyógynövény. A kakukkfű többek között bizonyítottan májtámogató, méregtelenítő tulajdonságú.

 


Megnézem az Anti-Illuminato gyógyteát >>

A szakemberek mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy senkit se biztassanak italozásra, a bulikon mindig legyenek alkoholmentes italok és bőséges ételkínálat is. Fontos, hogy a részeg vendégek ne kapjanak még több szeszt, és az alkoholproblémákkal küzdők fel tudjanak készülni az eseményekre lelkileg. Nem muszáj feltétlenül alkoholt vinni ajándékba a házigazdának, a csokoládé, a kávé és a tea ugyanígy kedves ajándék lehet.

Szponzorált tartalom


Forrás: Medipress

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés