2020. Július 04. szombat

Fókuszban: Gyógyteák

tisztítókúra

Ha hetente egy zöldség- vagy gyümölcsnapot tartunk, máris sokat tettünk a méregtelenítés, tisztítás ügyében, ezenkívül könnyebben karbantarthatjuk súlyunkat.


BŐVEBBEN


Gyógytea

A stressz szempontjából nem számít, hogy kisebb vagy nagyobb problémánk van, mindkettő okozhat álmatlan éjszakákat. Mégis vannak, akik jól bírják a stresszt, nagy feladatokkal is könnyedén megbirkóznak, míg mások egészen egyszerű dolgokon is „kiborulnak”. A stresszt nem a „dolgok” okozzák, hanem mi magunk.


BŐVEBBEN


Front szív

Milyen folyamatok játszódnak le ilyenkor a szervezetünkben, és mit tehetünk azért, hogy szívünk egészségét megőrizzük?


BŐVEBBEN


gyomorégés, reflux

A gyomorégés a reflux egyik leggyakoribb tünete, ami gyógyszerekkel vagy műtéttel kezelhető, de kordában tartásához elengedhetetlenek bizonyos életmódbeli változások. Ezek némelyike sajnos nem kellemes, de a beteg számára sokat segíthet.


BŐVEBBEN


alkoholt ivó férfi, alkoholista

A bánatukban ivóktól kezdve az unalmukban poharazgatókon át a súlyos alkoholfüggőségben szenvedőkig több kategóriába sorolhatók a szeszt fogyasztók. Egy érdekes gyógytea keverék nem csak a leszokást segíti, hanem csökkenti a másnaposság tüneteit is.


BŐVEBBEN


A zöld tea vegyületei támogatják az immunrendszert, rendszeres fogyasztása még a rák és a szívinfarktus kockázatát is csökkentheti. Mindemellett közérzetjavító, immunerősítő, élénkítő, általános roboráló hatású. Mennyit kell ahhoz teáznunk, hogy a jótékony hatás érvényesüljön?


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés