Hozzávalók 2 személyre:






4 nagyobb paradicsom

2 evőkanál extra szűz olívaolaj

10 szem magozott olajbogyó

2-3 gyöngyhagyma

2 teáskanál balzsamecet

só, bors

kevés oregánó, bazsalikom


ELKÉSZÍTÉSE:
A paradicsomot karikákra vágjuk, a hagymát nagyon vékonyan úgyszintén, az olívabogyót szeleteljük, majd egy tálban összekeverjük mindhármat.
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
Forrás
gyumolcs-zoldseg.hu
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|