Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Mediterrán paradicsomsaláta



th_paradicsomsalata.jpg [1]Hozzávalók:

4 nagyobb paradicsom
2 evőkanál extra szűz olívaolaj
10 szem magozott olajbogyó
2-3 gyöngyhagyma
2 teáskanál balzsamecet
só, bors
kevés oregánó, bazsalikom


Elkészítés:
A paradicsomot karikákra vágjuk, a hagymát nagyon vékonyan úgyszintén, az olívabogyót szeleteljük, majd egy tálban összekeverjük mindhármat.
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:
gyumolcs-zoldseg.hu
Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/paradicsomsalata_recept