2020. Május 28. csütörtök
A hagyományos femto típusú lézeres látásjavító kezelésnél nyolcszor gyorsabb, háromszor pontosabb, teljesen fájdalommentes és annyira kíméletes a szemhez, hogy még azokon is tud segíteni, akik eddig nem voltak alkalmasak a lézeres szemműtétre. Hogy melyik ez a kezelés? Megmutatjuk!

Alig néhány évtizeddel ezelőtt a szem fénytörési hibáira csupán a szemüveg vagy a kontaktlencse jelenthetett megoldást. Akik ezeket az eszközöket használják, tudják, hogy viselésük számos kelletlenséggel jár: a szemüveget állandóan törölgetni kell, mert koszos vagy bepárásodik, továbbá vigyázni kell minden pillanatban, mert megsérülhet, megkarcolódhat. A kontaktlencse viseléshez pedig igen szigorú higiéniai követelmények szükségesek, különben súlyos fertőzéseket okozhat.

De hála a technika fejlődésének hazánkban már hosszú ideje elérhető a lézeres szemműtét lehetősége is, mellyel akár egy életre megszabadulhatunk a látásjavító eszközöktől. A 30 éves Focus Medical Lézeres Látásjavító Központ, mely meghonosította a femtoszekundumos lézeres szemműtétet Magyarországon, 2017-ben egy csúcstechnológiás femtoszekundumos lézer berendezéssel, a VISUMAX-szal bővítette lézerparkját. Ez a nagyszabású fejlesztés tette elérhetővé hazánk egyik legmodernebb lézeres szemkezelését, a VISUMAX kezelést.

Visumax kék Zeiss

A VisuMax a világ egyik legprecízebb csúcstechnológiás lézere

Mitől különleges a VISUMAX kezelés?

A VISUMAX a jelenleg elérhető legkíméletesebb és legbiztonságosabb lézerkezelést teszi lehetővé.

A VISUMAX a hagyományos femtosecundumos lézereknél nyolcszor gyorsabb, ezért a kezelési időt alig néhány másodpercre csökkentette, de a gyorsasága és pontossága mellett a VISUMAX lézer valami olyasmit is tud, amire a korábbi femtosecundumos lézerek nem képesek: úgy végzi el a fénytörési hiba korrekciójához szükséges első lépést, a lebeny elkészítését, hogy nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad, nincs szükség a szaruhártya vákuumos lelapítására, s a szemnyomás sem növekszik meg. Így a VISUMAX azokon is tud segíteni, akik eddig a szemnyomás megemelkedésének veszélye miatt nem voltak alkalmasak a lézeres szemműtétre!

Nézze meg, hogyan zajlik a VISUMAX kezelés!

VISUMAX kezelések minden korosztálynak 18 és 65 év között

A klasszikus VISUMAX kezelést olyan fiatalok számára ajánlják, akik csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével látnak élesen távolra és még nem múltak el 40 évesek.

A VISUMAX HD kezelés a negyvenes korosztály számára ideális, mivel tűéles látást tesz lehetővé távolra, és monitor távolságra is. Ez az a kezelés, amellyel 100% feletti látásélesség is elérhető.

A VISUMAX LBV olvasószemüveg kezelés az 50 év felettieknek javasolt, akik a távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek és a koruknál fogva olvasószemüvegre is szükségük van.

A VISUMAX kezelések teljesen fájdalommentesek, a műtét cseppérzéstelenítésben történik és csak néhány másodpercet vesz igénybe.

Akár már másnap dolgozhat!

Attól sem kell tartani, hogy sok időre kiesik a munkából, hiszen a kezelés után nincs lábadozási idő, a kezelt személy akár már a kezelés másnapján dolgozhat, sőt autót is vezethet. De a sportot sem kell sokáig mellőzni, a műtét után 2-3 nappal már bátran lehet futni, kerékpározni, aerobicozni.

Ha Ön is szeretne megszabadulni a szemüvegétől, és ehhez a jelenleg elérhető legmodernebb és legkíméletesebb lézerkezelést szeretné választani, jelentkezzen a Focus Medical kedvezményes alkalmassági vizsgálatára!


2020. 05. 19.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés