2021. Április 14. szerda

Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Az Európai Unió új program létrehozásával gyorsítja fel a koronavírus-járvány elleni védekezést .


Az új típusú koronavírus és variánsai elleni fokozottabb védekezést célzó, HERA Incubator nevű program a felkészültség növelésére, az új vírusmutációk ellen is hatékony vakcinák fejlesztésére és a gyártási kapacitás bővítésére összpontosít - közölte Ursula von der Leyen. Az egészségügyi vészhelyzetben a reagálást segítő, nemrégiben bejelentett EU-s hatóság (HERA) biovédelmi rendszerére épülő program a tervek szerint az Európai Unióban és a világ más részein dolgozó kutatókat, biotechnológiai vállalatokat, gyógyszergyártókat és illetékes állami hatóságokat fogja össze a koronavírus és új változatainak azonosítására. Ösztönözni fogja az új vakcinák kifejlesztését, gyorsítani az oltóanyagok jóváhagyási folyamatát és biztosítani a gyártási kapacitás folyamatosságát és növelését. "Elsődleges feladatunk annak biztosítása, hogy minden európai a lehető leghamarabb biztonságos és hatékony koronavírus-vakcinákhoz férhessen hozzá. A vírus új változatainak megjelenése azonban újabb és gyors válaszokat igényel. A HERA Incubator program ebben fog segíteni a folyamat minden szereplőjének összefogása, és a rendelkezésre álló források kihasználása által".

EU stratégia védekezés

A jövőbeni egészségügyi válságokra való felkészülést segítő HERA biovédelmi rendszer a tervek szerint hosszú távon kiszámítható finanszírozást nyújt majd az élvonalbeli technológiai vállalatoknak, és összekapcsolja azokat például az Európai Gyógyszerügynökséggel vagy az Európai Bizottsággal. Célja a jobb felkészültség elérése, a gyógyszeripari szereplőkkel folytatott közös munka javítása, valamint a koronavírus-járványhoz kapcsolódó kihívások kezelése.

A felkészültség fokozását segítő program egyebek mellett mintegy 225 millió euró uniós finanszírozást biztosít a vírusmutációkat kimutató új típusú tesztek kidolgozására, a genetikai variánsok kutatásának támogatására, illetve az adatcsere javítására. A HERA program állandó struktúrát biztosít az esetleges kockázatok modellezéséhez, a globális felügyelethez, a gyártási kapacitás rugalmasságának fenntartásához, összehangolásához és fokozásához, az ellátási láncot fenyegető kockázatok feltérképezéséhez, valamint az oltások és gyógyszerek kutatásához és fejlesztéséhez.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ha komolyan veszed a tartós fogyást,

és a későbbiekben is egészségesen szeretnél főzni:

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

- Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetsz benne

- Füst- és szagmentes

- Mikró helyett is jó, mindent tud, amit egy mikrohullámú sütő, sőt tehetsz bele alufóliát, vagy akár tepsit is

- Megőrzi az ételek vitamintartalmát a kíméletes halogén főzési eljárásnak köszönhetően.

- Megtapasztalhatod az ételek valódi ízét, a zárt rendszerben sosem érzett ízek jönnek elő..

 

MEGNÉZEM A LÉGKEVERÉSES HALOGÉN FŐZŐKÉSZÜLÉKET >>

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ursula von der Leyen arról is beszélt, hogy az Európai Bizottság keményen fellép a koronavírus elleni oltóanyagokkal összefüggő csalásokkal szemben. "Mindent megteszünk, hogy bíróság elé állítsuk a hamis vakcinák gyártásáért és terjesztéséért felelősöket" - mondta. Az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) már most vizsgálatokat folytat a hamis vakcinák felderítése ügyében, illetve tanáccsal látja el a tagállamokat a csalások azonosítására.


Forrás: MTI
2021. 02. 18.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés