2017. Augusztus 18. péntek


Hozzávalók 4 személyre:
40 dkg csirkemellfilé
80 dkg padlizsán
4 dkg margarin
3 evőkanál étolaj
10 dkg zöldpaprika
15 dkg paradicsom
10 dkg vöröshagyma
csipetnyi tengeri só


ELKÉSZÍTÉSE:

Meghámozzuk a zöldségeket, a padlizsánt hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk, és fél óráig állni hagyjuk. Leitatjuk róla a nedvességet, majd olajban félig megsütjük. Közben a hússzeletek mindkét oldalát olajban átsütjük.

A hússzeleteket sorban tűzálló tálba helyezzük, betakarjuk a padlizsánszeletekkel, a felszeletelt paprikával, paradicsommal és hagymával. Kevés vizet ráöntve puhára pároljuk.

Zsírtartalom személyenként: 16 g









Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés