2017. Június 27. kedd


Hozzávalók 4 személyre:
4 db csirkecomb
20 dkg sárgarépa
20 dkg karalábé
20 dkg zeller
20 dkg gomba
20 dkg kelbimbó
15 dkg petrezselyemgyökér
10 dkg zöldpaprika
1 kis fej vöröshagyma
4 dkg csökkentett zsírtartalmú margarin
petrezselyemlevél
só, őrölt bors
majoránna, kömény


ELKÉSZÍTÉSE:

A lebőrözött csirkecombokat beszórjuk a fűszerekkel és kevés sóval. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk és tetszőlegesen daraboljuk. A megmosott zöldhagymát és petrezselyem zöldjét finomra aprítjuk és a zöldségekhez adjuk.

Az előző nap vízbe áztatott római tál aljára tesszük az enyhén sózott zöldségkeverék felét. Ráfektetjük a csirkecombokat és margarindarabkákat szórunk rá. Beborítjuk a zöldségek másik felével és középmeleg sütőbe téve kb. 1 óra alatt készre sütjük.









Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés