2020. Szeptember 22. kedd

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


"Nem élvezem a közösülést, semmilyen formában"

Kedves Doktor Úr!

Rengeteg kérdéssel és panasszal fordulok Önhöz. Nem tudok mit kezdeni magammal. Nem tudom élvezni a szexet. 20 évesen vesztetettem szüzességem, előtte senki sem nyúlt hozzám, még én magam sem. Ez a szexuális együttlét is csak az orvos ajánlására jött létre. Persze szerettem az illetőt. Az orvos ajánlotta, hogy lehet, hogy néhány gond elmúlik, ha beindul a hormonháztartásom. Nagy változás nem történt. De a lényeg amiért írok az az, hogy nem élvezem a közösülést, semmilyen formában. A fiúm után próbáltam magamhoz nyúlni, és kitapintani, hogy mi lehet a baj, Tanácsokra fürdőszoba zuhanyt alkalmaztam, és ugyanoda jutottam, mint előtte a partneremmel.
Rettenetes fájdalmat élek át ha izgul a csiklóm. A behatolás is fájdalmas, kibírhatatlan, és csak azon voltam, hogy mihamarabb elvégezzem a dolgom, Ő boldog legyen, nekem meg szűnjön meg a fájdalom. Kezdő vagyok, és tanácstalan. Nem hiányolom az együttlétnek eme formáját. Eddig sem hiányoltam. És mindenki azt mondja, hogy ez nem normális, és nem élet. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Kérem ha tud segítsen, vagy mondja meg mi a bajom, miért van az, hogy nem hiányolom a szexet, de a férfi közelségét igen. Nedvesedek is, azzal nincs gond, de nincs az a vágy amiről mesélnek az ismerősök. Az orális szex hallatára, meg felemelkedik a gyomrom. Ami állítólag nem normális. Ezek szerint nem normális vagyok? A közösülés közben behatoláskor mindig fájdalmat érzek alulról a baloldalon. Elmentem nőgyógyászhoz, aki azt mondta, nincs semmi gond. Kérem segítsen. Köszönöm

KuroinekoKedves Kérdező, mikor volt 20 éves? Hogyan is kell érteni, hogy orális szex hatására felemelkedik a gyomra? Ha Ön csinálja, vagy ha Önnek, vagy minden esetben? És miért is? Ha kellően nedves a behatoláskor, akkor vajon miért érez fájdalmat? Netán szűknek érzi a hüvelybemenet környékét?
Egyébként fürdőszobai zuhany alkalmazását a maszturbáláshoz általában kerülendőnek tartjuk, mert viszonylag erős ingerlést ad, amihez ha hozzászokik a nő, akkor a páros szexben szokásos ingerlést nem érzi elég intenzívnek.

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés