2020. Augusztus 04. kedd

válaszok: párkapcsolati tanácsadás

Máriás Móni párkapcsolati tanácsadó válaszol


Vőlegényem már kétszer is lemondta az eljegyzési szertartást
A párommal nagyon szeretjük egymást, és gondolkodtunk az eljegyzésen is, de a mai napig nem történt semmi sem. Eddig kétszer történt az, hogy lemondta az eljegyzést, ami nagyon megviselt engem. És a mai napig nem értem, hogy miért is történt ez a két eset. Miért tudja előtte, hogy akarja és miért bizonytalanodik el előtte amikor lenne? Mit tegyek, mert félek attól, hogy sohasem fog engem eljegyezni, csak kihasználni akar és utána meg eldob majd mint egy rongyot? A szüleim szeretik a páromat csak félnek attól, hogy nem akar tőlem semmit sem komolyan csak mondja, majd ha rámun akkor elhagy engem! És féltenek engem emiatt, mert mondják, mondani lehet hogy szeret, de nem bizonyítja be sehogyan sem csak azzal, hogy velem akar maradni, mert ő szeret nagyon engem.
De megmondva az igazat, a két eljegyzés lefújás után nem nagyon tudom elhinni, hogy ő komolyan is mondja nekem azt! Mi tévő legyek a kételyeimmel? Gondolkodtam azon, hogy talán valakinek van benne a keze és hatása, hogy ez történt és a mai napig így is gondolom, és a személy szerintem nem más, mint az édesanyja. Az édesanyja nem szeret engem, de konkrét magyarázatot nem tud adni, hogy mi miatt is nem szeret, csak azt lehet tudni, hogy nem szeret. Nem elég nekem az hogy nem tudom azt, hogy akit szeretek velem akar-e maradni, de még ott van az anyja szervezkedése is lépten nyomon. Mi a biztos nekem, hogy a párom őszintén szeret engem és velem akar maradni?Kedves Kisasszony!
Jó dolog, szép szokás az eljegyzési ünnepség, de amit Ön vár ettől, azt ez a szertartás nem garantálja. Ugye, Ön azt szeretné, ha kedvese nyilvánvalóvá tenné a világ számára, hogy Önt szeretné társának. Ez lenne az előzetes fogadalom, hogy Önnel képzeli el az életét. Szeretném hinni, hogy eljegyzés nélkül is ez a vágya párjának. Nem tudom, miért bizonytalankodik, erre csak Ő tudna válaszolni. Azt ajánlom, kérdezze meg Tőle, ne az anyósjelöltre gyanakodjon! Az az asszony bármit is mond, egy felnőtt férfi maga kell meghozza a döntéseit. Javaslom, hogy ne kezdjen háborút szerelmese édesanyjával, ezzel csak társának okoz nehézséget, bánatot. A mamákat nem lehet lecserélni, de megszerezheti a bizalmát, ha látja, hogy Ön szereti a fiát és nem tüzeli ellene. Ez az asszony felnevelte ezt a fiút Önnek. Ezért hálát érezhet iránta, és bebizonyíthatja, hogy annyira szereti az ő fiát, hogy semmi oka az aggodalomra.
Sok kitartást és bizalmat kívánok!
Máriás Móni
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés