2021. November 27. szombat

válaszok: szülész, nőgyógyász

Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyász szakorvos válaszol


Szűz vagyok, félek a vizsgálattól
Egy elég kínos problémával fordulok Önhöz. 17 éves lány vagyok, még nem volt szexuális kapcsolatom. Van egy régóta visszatérő gondom. Kb. 5 éve menstruálok és kb. 2 éve a menstruációm vége után rögtön egy fehéres színű nyálkás váladék jön belőlem, ez kb. 4-5 napig tart . Előfordul, hogy egy kicsit fáj tőle a hasam, de mivel különösebb problémát nem okoz, még nem fordultam orvoshoz (bár tudom, hogy mindenképpen kellett volna). Félek az első nőgyógyászati vizsgálattól és az eredménytől is, így előbb Öntől szeretném megkérdezni, mi lehet a baj? Most, hogy van egy elég komoly kapcsolatom, kezd zavaróvá válni a probléma, mivel így több, mint másfél hétig nem élhetek nemi életet (még szűz vagyok).
Mindenképpen fel fogok keresni egy nőgyógyászt, mégis kérem, válaszoljon! Köszönöm.Tenyésztést kellene végezni, s annak eredménye alapján kezelni. Tampont használ?
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon a folyás megelőzéséről írottakat. Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
Dr. Petróczi István
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés