2020. Május 26. kedd

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


"Miért nincs hüvelyi orgazmusom?"

Tisztelt Doktor Úr!

Egy kissé kellemetlen, és számomra mostanra eléggé nyomasztó, zavaró dologról kérdezném Önt. 21 éves nő vagyok és még sosem volt hüvelyi orgazmusom, pedig imádom és kívánom a szexet. Az együttlétek alatt mindig kellően fel vagyok izgulva, élvezem a dolgot, nincsenek gátlásaim, az aktus végén sincs az a hiányérzetem, de mégis zavar. Félek attól, hogy talán azért nem vagyok képes elérni a hüvelyi orgazmust, mert már oly sok éve maszturbálok ( több mint 5 éve) és olyankor csak a csiklómat izgatom, mivel tudom, hogy azzal biztosan elmegyek. Emellett mostanra eljutottam odáig, h görcsösen ragaszkodom a dologhoz, és csalódott vagyok, amikor nem jön össze.

A párom nem tud erről, azt hiszi, van hüvelyi orgazmusom, így Őt sem tudom beavatni a dologba, vagy "segítséget" kérni tőle. Egyszerűen elkeserít a dolog, mert ha tényleg minden klappol, akkor miért nem jön össze? Lehet, hogy sosem leszek rá képes? Arra is gondoltam már, hogy vásárolok egy vibrátort, hátha.

 

Kérem, adjon valami tanácsot!

Üdv.:

J.Kedves J, a részletek ismeret nélkül sajnos, konkrét tanácsot adni nem tudok. Javasolom, hogy olvassa el ezt a cikket.

Egy jó minőségű vibrátor vásárlása jó ötlet, különös tekintettel arra, hogy az orgazmus megtanulására az öningerlés általában alkalmasabb, mint az aktus.

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés