2017. December 17. vasárnap

Balesetek

gyógyszermérgezés, gyógyszer, mérgezés
Gyermekeink számára komoly veszélyforrást jelentenek a gondatlanul tárolt gyógyszerek. A gyakran halálos kimenetelű mérgezéses balesetek többségéért tehetők felelőssé a színes drazsék, kapszulák.
BŐVEBBEN


baleset gyermekbaleset játék
A világot felfedezni vágyó gyermek veszélyérzete sokkal kisebb a kíváncsiságánál. Nyáron különösen sok a gyermekbalesetek száma, de a lakást is biztonságossá kell tenni az apróságok számára.
BŐVEBBEN


család, repülés
Gyerekekkel utazni mindig több szervezést igényel, főként, ha repülésről van szó. Cikkünkből kiderül, mennyiért és hogyan utazhat a család, ha repülőre ül.
BŐVEBBEN


Utazás, nyaralás kisgyermekkel
A nyaralás, utazás a kisbabás családok számára sem lehetetlen vállalkozás: megfelelő készületekkel nyugodtabban indulhatnak útra.
BŐVEBBEN


A tél hat átka

A téli hónapokban rengeteg kellemetlen kórokozó üti fel a fejét. Ilyenkor élik például virágkorukat a náthát és influenzát okozó vírusok is. Mégsem csak ezek okozzák az hideggel összefüggő problémákat – rajtuk kívül számos más nehézséggel is szembe kell néznünk.


BŐVEBBEN


sipálya

Az elmúlt napokban beköszöntött a nagy hideg, amellyel együtt járnak a jeges, csúszós utak, ugyanakkor klassz jégpályák és havas síterepek is várják az embert. Mit tehetünk, ha sportbalesetet szenvedtünk a sípályán, vagy épp megcsúsztunk a járdán?


BŐVEBBENTovábbi cikkeink

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
Dr. Vizi János
Szexológus, pszichiáter
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés