2017. Március 29. szerda

Nyitólap

Asztali vízszűrő

Egy olyan vízszűrő berendezést ajánlunk figyelmükbe, mellyel nagy tisztaságú vizet kapunk. A berendezés olcsó, csak egyszer kell megvenni, és ami a lényeg: az üzemeltetése is nagyon olcsó, szinte fillérekben sem fejezhető ki egy liter tiszta víz ára!
(x)

BŐVEBBEN


infa

Újszülött és kora csecsemőkorban a sírás az egyetlen olyan eszköz, amivel a baba kellemetlen közérzetét, fájdalmát jelezni tudja. A szülők eleinte nem tudják, mi lehet a sírás oka, de az idő előrehaladtával kitapasztalják, és megtanulhatják, mikor milyen szükséglete vagy baja lehet a babának.


BŐVEBBEN


porckopásporckopás

A tartós túlterhelés, a nehéz és egyoldalú munka, az ízület előzetes sérülése, túlzott igénybevétele, de még inkább a túlsúly és az elhízás a porcszövet leépüléséhez vezet. Az életkor előrehaladtával ennek a folyamatnak a kockázata növekszik. A glukozamin fontos vegyület a porckopás okozta ízületi bántalmak elkerüléséhez.


BŐVEBBEN


Dragon power Plus

A fiatal, friss szerelmeseket mindenki irigyli. Egész éjszakán át tartó szeretkezésekben és boldogságban van részük. Ez az idilli állapot azonban egy-két év alatt elmúlik és egy hosszabb párkapcsolatban, házasságban mindig fejtörést okoz, mivel lehetne ismét izgalmassá tenni a szexet.
(x)

BŐVEBBEN


Relax szemmasszírozó

Szánjon napi 5 percet arra, hogy látása élesedjen, javuljon, felfrissüljön a szeme, és a szarkalábak csökkenjenek!
(x)

BŐVEBBEN


L-Karnitin

Helytállni a munkahelyen, összetartani a családot, fittnek és karcsúnak lenni: a nőket érintő elvárások és feladatok rengeteg stresszel járnak és sok erőt igényelnek. Ehhez segít energiát szolgáltatni, valamint egészségesnek maradni az L-Karnitin.
(x)

BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés