2019. Október 18. péntek
Az Egyesült Királyságban készült kutatások szerint általában sikeresebb a fogyókúra azon fogyni vágyók esetében, akik csoportosan kezdik el a fogyókúrát, az egyedül diétázókhoz képest.  

Különösen igaz ez a nőkre, akik elmondásuk szerint hitet és kitartást merítenek egymásból, ha közösen fogyókúráznak. Ezért a szakértők azt ajánlják, hogy ha szeretnénk lefogyni, mindenképp keressünk magunk mellé még pár barátot, ismerőst, akik hasonló cipőben járnak, mint mi.

fogyókúra

Általában a kis, három-négyfős csoportok a legideálisabbak fogyókúra szempontjából. A legfontosabb eldönteni, milyen módszerrel szeretnénk lefogyni. Legyen az fogyókúra, vagy testedzés, fontos, hogy a fogyni vágyók mindent együtt csináljanak, így kialakul az egészséges versenyszellem.

Persze semmiképp ne válasszunk olyan fogyókúrás módszert, amelynek az alapja a koplalás. Fontos, hogy a fogyókúrázók egészséges és tápláló ételekkel pótolják energiaszükségletüket. Testmozgást is csak olyat válasszanak, ami edzettségi szintjüknek megfelelő. Az egyik legjobb és legolcsóbb megoldás a séta és a kocogás, ami csoportosan végezve még szórakoztatóbb.


Forrás: Medipress
2009. 01. 27.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés