2020. Szeptember 22. kedd

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


Ha nem akar a hüvelyben elélvezni a férfi

Tisztelt Doktor Úr!

Én egy 27 éves lány vagyok, 8 hónapja van párkapcsolatom, ami komolynak tűnik. Párom 28 éves. Szex terén mégis felmerültek problémák közöttünk.
Sajnos párom sokáig szedett tömegnövelés végett kokszot. Igaz évekkel ezelőtt. Már a legelső aktusnál voltak merevedési problémák, amit először magas vérnyomásra fogott, majd később elárulta h miket szedett. De szerintem ha valakinek ettől lenne problémája akkor nem lenne merevedése nem? Mert neki 1x volt és sikeresen el tudott élvezni, 1x meg sok időbe telt mire felélesztettem. Beszélgettünk erről, én hoztam szóba hogy mondja meg ha valamit rosszul csinálok. (Bevallom nálam ez miatt már lelki problémák jöttek elő.)

Azt mondta hogy minden jó csak fáradt, és hogy én mindent jól csinálok. Aztán ráhagytam eltelt egy kis idő és elértem azt nála hogy betegye a péniszét a hüvelyembe. Azóta elmaradoztak a merevedési zavarai, de még most sincs közöttünk normális szex. De pont ez a lényeg, ha gumi van rajta, akkor sem élvez belém. Engem ez nagyon zavar, úgy érzem nem kíván. Én mindent megteszek, de a végén kiveszi és csak úgy élvez el, ha én befejezem orálisan, de volt olyan is hogy kivette és ő fejezte be kézzel magának. Engem ez is zavar rákérdeztem, hogy ha nem jó amit teszek, mutassa meg mi a jó neki, erre megint csak azt kaptam válaszul h mindent jól csinálok.
Csak az a baj h lassan ebbe beleőrülök.
Eltelt 8 hónap és még ez idáig – pedig volt már több pasival is dolgom, – nem volt ilyen jellegű probléma. Mert ezeket leszámítva bármit megtenne értem, érzem hogy szeret. Figyel arra hogy kielégüljek.
Orálisan viszont nem elégít ki.
De ezt én nem tartom normálisnak, hogy gumival szexelünk kiveszi és nekem "kell" befejezni orálisan, vagy amit még jobban utálok, kiveszi a kezemből és befejezi magának. Sokszor már a sírógörcs kerülget ezek miatt. De ön szerint mit tehetnék?
Már nem értek semmit.

Várom mielőbbi válaszát!
Tisztelettel:

Jasmine83Kedves Jasmine83, a probléma megoldásának kulcsa a partnerénél van. Elképzelhető, hogy Ön valamit valóban nem úgy csinál, ahogy ő szeretné, de nem árulja el a megoldást. Az is lehet, hogy van valami olyan fantáziája, amiben az aktus „zavarja”. Az is lehet, hogy a koxolás miatti szexuális problémák – amelyek sajnos, elég gyakoriak és elég komolyak is lehetnek – következményei kísértenek még mindig, stb. Ezek természetesen találgatások, tippek, amelyeket személyes konzultáció útján lehet igazolni, vagy cáfolni. Ha a partnere valóban figyel Önre, akkor elmegy vagy egyedül, vagy Önnel egy szakemberhez.

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés