2020. Szeptember 24. csütörtök

válaszok: párkapcsolati tanácsadás

Máriás Móni párkapcsolati tanácsadó válaszol


Megunt a párom.

22 éves lány vagyok, volt egy 3,5 éves kapcsolatom, amely véget ért olyan okokból, hogy a párom már megunt. Változatosságot szeretett volna, s emiatt a szexuális életünk sem volt jó. Egyszóval nagyon rossz lett. Több mint egy fél évet voltunk külön egymástól, de a sors most újra összehozott minket. A páromnak még mindig azok a félelmei, nehogy úgy járjunk, mint jó fél évvel ezelőtt. Aggasztja az a tény, hogy ő nehogy egyedül maradjon, ha járunk újra évekig és megun. Akkor aztán mindketten 25-26 évesen kereshetünk párt, ami viszont már nehezebb.
Ön szerint nekünk lenne közös jövőnk?
Mit tegyek annak érdekében, hogy jó hangulatos, harmonikus kapcsolatom legyen?

Annyit még megemlítenék, hogy a találkáink általában egy parkban szoktak lenni, ami számomra is kezd monotonná válni. Tudom, hogy ha kitalálnék valami jó dolgot, az fellendítené a kapcsolatunkat, hiszen már sokat nem is tudunk beszélgetni, hisz ismerjük egymást nagyon jól. Kérem, segítsen, mert nem akarom elveszíteni!
Kedves Ifjú Hölgy!
Ön csodálatosan fiatal. Nincs a párkapcsolatokról tapasztalata, hiszen egyetlen hosszú kapcsolatot élt kislánykora óta. Fájdalmas volt azt olvasnom: „párom megunt”. Az újrakezdés sem túl biztató. Kedvesének kételyei vannak, elsősorban önmagával kapcsolatban. A „közös jövőt” mindkettőjüknek akarnia kellene. Ön egyedül bármit tesz, nem lesz elegendő, hogy a várt harmóniát elérje. Mit is ír erről a kapcsolatról? Az ön számára is monotonná váltak találkozásaik, nemigen tudnak beszélgetni. Átérzem vágyát, hogy nem akarja párját elveszíteni, de nem értem, miért nem! Így szeretné leélni az életét? Legyen bátorsága elengedni egy rosszul üzemelő kapcsolatot, és - bár ez most nem könnyen hihető, de – önre még igazi élmények, szép napok várnak.
Máriás Móni
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés