2022. Január 18. kedd

Avevit

Mindenki, aki az egészségét megőrizni vagy helyreállítani szeretné, tapasztalhatja, milyen nehéz laikusként az igazán megfelelőt megtalálni a sokféle táplálék-kiegészítő közül. Ma már van olyan készítmény, amely több, eltérő hatású (a szabad gyököket pusztító, az immunrendszert erősítő, az egészséges sejteket védő) anyagot egyesít magában. (x)


BŐVEBBEN
Ha valakiben a tabletták lenyelése rendszeresen fulladozást, öklendezést és rossz szájízt vált ki, annak az új kutatás némi reményt adhat.
BŐVEBBEN
Senior pár
Az ötvenen túli generáció szinte minden tagja visel néhány barnás foltot a bőrén. Miért jönnek létre a jellegzetesen arcon, dekoltázson, kézfejen látható öregségi foltok, rejtenek-e magukban valamilyen veszélyt, és lehetséges-e halványítani őket? Megkerestük a válaszokat.
BŐVEBBEN
A legújabb kutatási eredmények szerint a döntően ülő életmódot folytatók körében sokkal gyakrabban fordulnak elő a különböző vesebetegségek.
BŐVEBBEN

Barackos lány

Mogyoró, mandula és aszalt sárgabarack: érdemes sokat fogyasztanunk ezekből az ételekből, a legújabb kutatások szerint ugyanis E-vitamin tartalmuk csökkenti a májrák kialakulásának a kockázatát.


BŐVEBBEN
Világszerte minden 12. ember érintett hepatitisz B vagy C fertőzéssel, de sokan közülük nem is tudnak róla. A fertőzés ugyanis rendkívül alattomos, akár évekig nincsenek tünetei, viszont az általa okozott májgyulladás halálos betegség is lehet.
BŐVEBBEN

Sokan a pajzsmirigy problémás működését teszik bűnbakká a felszedett kilóik miatt, vagy ha nem tudnak lefogyni. De vajon tényleg igazuk van? Honnan tudhatjuk meg, hogy valóban az alig 30 grammos, aprócska szerv a hibás?


BŐVEBBEN

Hotel Caramell

Itt a várva várt utazás, és akkor pont az indulás napján Budapest a dugók fővárosává vált. Az autópályán sűrű sorok, 1 órás lassú haladás után sikerül csak elhagyni a várost. De nem törődünk az akadályokkal. IRÁNY Bükfürdő és a HOTEL CARAMELL**** holisztikus szálloda.
(x)

BŐVEBBEN
vesekő, elhízás
Az elhízás, mértékétől függetlenül, kétszeresére emeli a vesekő kialakulásának kockázatát – derült ki a Johns Hopkins Egyetem kutatóinak tanulmányából.
BŐVEBBEN

Holisztikus hajgyógyászat

A haj és a fejbőr bármilyen panasza nem csak esztétikai probléma: a szervezet segélykérő jelzése. A hajszálak termeléséért felelős anyasejtek ötszörös anyagcseréjének köszönhetően időben – még a szervi panaszok megjelenése előtt – kapjuk a jelzéseket, hogy valami nincs rendben.
(x)

BŐVEBBEN
1.  |  2.  |  3.  |  következő ›utolsó »
Tartalom átvételVital - egészségügyi linkcentrumKeresés