2019. Július 21. vasárnap

Avevit

Mindenki, aki az egészségét megőrizni vagy helyreállítani szeretné, tapasztalhatja, milyen nehéz laikusként az igazán megfelelőt megtalálni a sokféle táplálék-kiegészítő közül. Ma már van olyan készítmény, amely több, eltérő hatású (a szabad gyököket pusztító, az immunrendszert erősítő, az egészséges sejteket védő) anyagot egyesít magában. (x)


BŐVEBBEN
Ha valakiben a tabletták lenyelése rendszeresen fulladozást, öklendezést és rossz szájízt vált ki, annak az új kutatás némi reményt adhat.
BŐVEBBEN
Senior pár
Az ötvenen túli generáció szinte minden tagja visel néhány barnás foltot a bőrén. Miért jönnek létre a jellegzetesen arcon, dekoltázson, kézfejen látható öregségi foltok, rejtenek-e magukban valamilyen veszélyt, és lehetséges-e halványítani őket? Megkerestük a válaszokat.
BŐVEBBEN
A legújabb kutatási eredmények szerint a döntően ülő életmódot folytatók körében sokkal gyakrabban fordulnak elő a különböző vesebetegségek.
BŐVEBBEN
Barackos lány
Mogyoró, mandula és aszalt sárgabarack: érdemes sokat fogyasztanunk ezekből az ételekből, a legújabb kutatások szerint ugyanis E-vitamin tartalmuk csökkenti a májrák kialakulásának a kockázatát.
BŐVEBBEN
Világszerte minden 12. ember érintett hepatitisz B vagy C fertőzéssel, de sokan közülük nem is tudnak róla. A fertőzés ugyanis rendkívül alattomos, akár évekig nincsenek tünetei, viszont az általa okozott májgyulladás halálos betegség is lehet.
BŐVEBBEN

bemutatkozás

Dr. Maglics Szilvia

Fül-orr-gégészet

Dr. Maglics Szilviának hívnak , 1994-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, fül-orr-gégészeti, audiológiai szakvizsgákkal rendelkezem. Nyolc évi, kórházban végzett osztályos munka után, 2001 óta részben, 2002 óta teljes időben magánorvosként dolgozom, gyermekek és felnőttek szakirányú ellátásával foglalkozom.

 

Egyetemi diploma:
- Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar 1994.

Szakvizsgák:
- Fül-orr-gégegyógyászat 1998.
- Audiológia 2002.

 

Klinikumban szerzett gyakorlat, szakorvosi tevékenység:
- Belügyminisztérium Központi Kórház és Intézményei
Fül-orr-gégészeti Osztály 1994-2002.
- Audiológiai szakrendelések
- Maglics Egészségügyi Szolgáltató, Maglics fül-orr-gégészeti gyermek és felnőtt magánrendelés, fény-, lézerkezelés 2001-től
- Istenhegyi Magánklinika 2002-től
- Semmelweis Egyetem 2002-től

 

A kamarai, egyesületi tagságokról, az állami nyelvvizsgákról, a szakmai tanulmányutakról, továbbképzésekről, a tudományos tevékenységről, cikkekről, előadásokról, az egészségügyi tájékoztató publikációkról, a médiában készült riportokról, valamint néhány, a hivatástól független, szívesen végzett tevékenységről részletes leírás olvasható a rendelés honlapján.

 

Szeretettel várom fül-orr-gégészeti kérdéseiket és bejelentkezéseiket!

 

Rendelés:

Istenhegyi Magánklinika
1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B
Bejelentkezés vizsgálatra: 06-1-224-5424
www.ihklinika.hu


Felhívjuk olvasóink figyelmét arra, hogy a szakértőink által adott tanácsok nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és a személyes konzultációt, továbbá azok tartalmáért a szerkesztőség és az interneten át válaszoló orvos, szakértő felelősséget nem vállal.
Sokan a pajzsmirigy problémás működését teszik bűnbakká a felszedett kilóik miatt, vagy ha nem tudnak lefogyni. De vajon tényleg igazuk van? Honnan tudhatjuk meg, hogy valóban az alig 30 grammos, aprócska szerv a hibás?
BŐVEBBEN

Hotel Caramell

Itt a várva várt utazás, és akkor pont az indulás napján Budapest a dugók fővárosává vált. Az autópályán sűrű sorok, 1 órás lassú haladás után sikerül csak elhagyni a várost. De nem törődünk az akadályokkal. IRÁNY Bükfürdő és a HOTEL CARAMELL**** holisztikus szálloda.
(x)

BŐVEBBEN
vesekő, elhízás
Az elhízás, mértékétől függetlenül, kétszeresére emeli a vesekő kialakulásának kockázatát – derült ki a Johns Hopkins Egyetem kutatóinak tanulmányából.
BŐVEBBEN
1.  |  2.  |  3.  |  következő ›utolsó »
Tartalom átvétel


Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés