2020. Szeptember 22. kedd

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


Hogyan vehetném rá az orális szexre?
Kedves Doktor Úr! Azzal a panasszal fordulok önhöz, hogy a barátnőm nem hajlandó az orális szexhez. Pedig nagyon szeret és tudja, hogy én arra vágyok a legjobban. Nem is főként az érzés miatt, hanem mert az azt jelentené nekem, hogy megtesz értem mindent és nem undorodik tőlem. Bár ő azt mondja, hogy nem undorodik, semmi baja velem, csak nem szeretné ezt megtenni sosem. „Csak mert nem.” Ez nekem nagyon rosszul esik, legalább megindokolná.
Ő 17 éves lány és már több, mint egy és fél éve együtt vagyunk, egy-kétszer bekapta kérésre, de már nem akar semmit, pedig én megteszek neki mindent, bármit is akar.
A kérdésem, hogy hogyan lehet elérni, hogy megtegye, szeresse... vagy miért nem akarja, mi lehet emögött?
Köszönöm a válaszát
jonigtsKedves Kérdező, a legjobb módszer a példamutatás – ha Ön jól csinálja neki az orális szexet, akkor van a legnagyobb esély ara, hogy a barátnője is előbb-utóbb viszonozza az örömöket. Sok nőnek vannak tisztasági aggályai, ezen néha az segít, ha az orális szexet egy játékos tisztálkodás előzi meg, pl. zuhany alatti előjátékkal. A nők egy része az ondó szájba kerülését nem szereti, ha a barátnőjének is ez a problémája, akkor ígérje meg neki, hogy erre nem fog sor kerülni. Az utóbbi két aggályon segíthet az is, ha óvszert húz föl az orális szexhez, ma már ízesített óvszerek is kaphatók. A fokozatosság is segíthet, a hímvessző bőrét sok nő szívesen izgatja a szájával is, a makk bekapásával van gondja. Ha egy darabig türelmesen elfogadja ezt az ingerlési módot, az is segíthet. Időnként az is segít, ha a valami finomsággal bekenik a hímvesszőt és a nő azt nyalja le.

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés