2019. Október 15. kedd
Alternatív gógyászat
TOPIKNYITÓ:
Sziasztok!
Az oldalt régóta olvasom, hozzászólni nem akartam eddig. A témák között ott van az alternatív gyógyászat, de a fórumok közt nem találtam. Remélem nem haragszotok, ha létrehozok egyet, ahol ha témával kapcsolatos személyes tapasztalataitokról írnátok, az jó lenne.
evi8585
2009.11.18. 10:55
Várja kedves vendégeit a Smile Thai Masszázsszalon Budapesten, a 13. kerület szívében, a Hegedűs Gyula utca 27/a címen.
Ha fáj a Feje, nyaka, válla, háta, dereka, lába, talpa, vagy csak szeretne feltöltődni energiával.

Szolgáltatásaink:
- Tradicionális thai masszázs
- Aromaterápiás thai olajmasszázs
- Thai Lábmasszázs (márciusi akció: 30 perc 2900 HUF)
- Thai fej- nyak- vállmasszázs

Árainkról Facebook oldalunkon, vagy honlapunkon tájékozódhatnak!

https://www.facebook.com/smilethaimasszazs
http://www.smilethaimassage.hu/
Smilethai
2017.03.20. 14:54

Mi mindig is homeopátiát használtunk. Ez azt jelenti, hogy vagy 20 éve. A gyerekszületéstől kezdve az ínhüvely-gyulladásig, de náthára, vagy nyugtatóként is bevált. Egyszerűen fantasztikus. Az a gond, hogy kettéválik a klinikai és az úgynevezett alternatív gyógyítás. Pedig mind a kettőnek megvan a maga létjogosultsága. Ma aki igényes ellátást akar, az mindkettőre nyitott, de amíg nem muszáj addig nem megyünk kórházba. A szelíd gyógymódok sokkal vonzóbbak mindenkinek. Bár olyan emberből is van bőven, aki csak az orvosokban bízik. Mindenesetre én eddig csak egy komoly betegséggel találkoztam életemben, de az egyből egy dó kis dupla gerincsérv. Az ellenben rendesen padlóra küldött. Szerencsére nem kellett műteni, bár nagyon súlyos volt. S sikerült egy jó szakember segítségével kijönnöm a betegségből, s most már évek óta tünetmentes vagyok. A betegségem kapcsán beleástam magam a témába, és mint minden betegség, ez is rendesen megosztja az embereket a tekintetben, hogy klinikai vagy alternatív módon kell e a gyógyulást remélni. Vannak klinikai oldalak a neten, vannak alternatívak, vannak amelyek mindkettőt igyekeznek bemutatni. Legutóbb például pont egy ilyenre akadtam. http://gerincportal.hu Jó lenne ha nem válna ketté ennyire meredeken a két vonal, és inkább a gyógyítók a betegek érdekében nyitottabbakká válnának. Sokszor tapasztalok fanatizmust és elutasítást mindkét részről. Én 90% alternatív gyógymódokhoz fordulok ha baj van, de látni kell a sok erőfeszítést és nagyszerű eredményt, amit az orvostudomány felmutat, és azt az emberfeletti áldozatvállalást és segíteni akarást, amit számos nagyszerű orvos produkál. Említhetjük itt a fantasztikus sebészeti módszereket, a diagnosztikai eljárásokat, és a farmakológiai eredményeket, és még persze sorolhatnánk... Hát ennyi így hirtelen..
krzoli
2012.09.08. 10:48

De kár hogy nem ír ide senki, pedig a nyitótéma nagyon jó.
klara555
2011.01.18. 14:12

Sziasztok,
én is új vagyok itt, remélem fel lehet rázni ezt a topikot mert a téma nagyon jó.
Személy szerint már sokmindent kipróbáltam azok a dolgok közül amik az alternatív gyógyászatba sorolhatók. Homeopátiás szereket napi szinten használok.

Egy kérdésem is lenne. Hallottatok róla vagy ismeritek a mell-lámpát? Ez egy olyan készülék ami átvilágítja a mellet és ezáltal időben észrevehetők, felismerhetők az elváltozások. Én karácsonyra szeretnék egyet venni az édesanyámnak.
Most a facebok-on a Breastlight Magyarország oldalán nyerni is lehet ha csatlakoztok a rajongókhoz.
klara555
2010.12.11. 16:52

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a schüssler sót hogyan kell szedni? Szopogatni mint a homeopátiás bogyókat? Étkezés előtt, közben, vagy utána? Akinek van ebben tapasztalata, kérném, hogy ossza meg velem...köszi
eper
2010.12.07. 12:57

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Az a patika ,ahol dolgozom,nem szerepel a homeopátiás szereket és Schüssler-sókat forgalmazó gyógyszertárak listáján,illetve a Scüssler-tanácsadók között sem találtam a kolléganőm nevét. Hogyan lehet ezt a listát kiegészíteni? Hogyan lehet feliratkozni?
Köszönöm! Minden jót kívánok: Évi
Tóthévi
2010.11.21. 15:34

Segítséget kérnék: Tud valaki valamit a Sono terápiáról? Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
magyarné
2010.11.12. 20:20

Üdvözlök mindenkit!
Teljesen újszülöttnek számítok, mert kb. 3 perce regisztráltam. Kérdésem lenne,és ha valaki tud, válaszolni kérem tegye meg.Biztosan kinevetnek páran, de vállalom.
Nos az a gondom, hogy a kertben meghonosítottam a csalánt, és szedtem belőle, de meg kellett mosnom, mert bogarak voltak rajta. Most meg nem érzem h. csípne.Tehát elveszíti a hatását ha megmosom?
Várom a választ
Üdv
Sunda
Sunda
2010.07.08. 12:02

Szia!
nem tudok privibe írni, ezért kérlek küld el e-mailben a telefonszámot, ahol érdeklődhetek! már rég óta meg szeretném csinálni! szalabo@gmail.com köszi!
Foximaxi1
2010.05.24. 14:31


likesummer
2010.05.17.
sziasztok!
Hát ja,a stressz…no meg nagyon sok embernek megy nehezen a fogyás,pedig megtesz minden tőle telhetőt,de sok méreganyag halmozódott fel a szervezetében,így a beleiben,amik ott pangnak,mert lehetetlen a megemésztésük.az vagy,amit megeszel.hát igen,lehet benne vmi,sajnos.manapság már alig-alig van olyan élelmiszer,amiben ne lenne vmiféle mesterséges adalékanyag.a szervezet gyűri-gyűri egy ideig,aztán besokall.és jönnek a testi tünetek.az immunrendszer legyengül,hisz a bélrendszerünk teszi ki az immunrendszerünk nagy részét,ami legyengülhet,és többek közt kialakulnak így a különböző allergiás megbetegedések is.pattanások,székrekedés,puffadás,szélgö akár a fejfájás is egyfajta tünet lehet.pont nemrég beszéltem egy kedves ismerősömmel,akinek az apukája egy egészségközpontban dolgozik és colon-terápiával is foglalkozik.páromnak már meg is csinálták ezt a vastagbél átmosást és teljesen rendbe jött.sajnos nekem is vannak a felsorolt tünetek közül,úgyhogy a hétvégén én is elmegyek,hogy megcsinálják ezt a kezelést.a fogyásban is segít,ez sem utolsó az én esetemben sem,ráadásul kapásból megszabadít pár kilótól,amiktől amúgy sem tudnék megszabadulni,mert azok a salakanyagok ott torlódnak bennem,képtelenek megemésztődni.szóval várom és izgulok,picit félek is,de már annyi mindent kipróbáltam én is,hogy elmúljanak a puffadásos hasfájásos tüneteim,hogy ez már nem tesz semmit; elmegyek,végigcsinálom,mert csak jót hallottam róla és párom révén a közvetlen környezetemben is tapasztaltam jótékony hatását,szóval ez tényleg megoldaná a problémámat.ráadásul az ismerősöm apukájában meg tökéletesen megbízom.ja,és az országban egyedülállóan csak ő végzi légmentesen a colon-terápiát,ezzel a módszerével nem jut levegő a bélrendszerbe.úgyhogy én hétvégén nekilódulok,kíváncsi vagyok,bizakodok,remélek és hiszek és várom,de egyben izgulok is.de segít.ez a lényeg.a stressz nagyon sok mindenért okolható,de az tény,hogy a bélrendszer is nagyon megsínyli a mindennapos jelenlétét.amióta elkezdtem az egyetemet,azóta jelentkeztek nálam ezek a tünetek.csak a stressz lehet a magyarázat.de már annyira elkeseredtem,hogy semmi sem segít,hogy végül egy ilyen kezelésre „vetemedtem”,de már várom,mert ez már segíteni fog.fő az optimizmus :)
ha esetleg érdekel még vkit ez a colon-terápia,nyugodtan írjon priviben :)
likesummer
2010.05.17. 18:24

A lányom 5 éves, és sok uszodaszemölcs kezdett nőni rajta, Ami a legrosszabb volt, az arcán is lettek. Próbáltuk ezzel-azzal kezelni, de a szemölcsirtó készítmények legtöbbje nem használható az arcon. Addig-addig keresgéltük a megoldást, hogy az oviban szóltak, így már ne menjen a gyerek a többiek közé (azért nem volt annyira súlyos, és a családban sem fertőzött meg senkit.) Na de mindegy, végül is jogos. Nem volt más választás, kés alá feküdt a gyerek. Borzalmas volt, de szerencsére nem látszanak a nyomai.Hanem a szemölcsök elkezdtek visszanőni. Ekkor kerestem fel egy hoemopata orvost, aki személyre szólóan kikevert valami port, és bámulatos, hogy 2 hét múlva elkezdtek a szemölcsök bepirosodni és visszafejlődni. 8 hét múlva már nem volt szemölcse. Ennyit a homeopátiáról. Aki nem hiszi, járjon utána! Megéri!
Tünde
2010.05.06. 00:16

Kedves Fórumozók!
A topiknak létrehoztunk egy új, Alternatív gyógyászat rovatot és áttettük ide, reméljük idetalál mindenki :).
moderátor
2010.01.08. 10:57

Homeopátiásról nem tudok nyilatkozni de nekem volt olyan hogy az egyik antibioutikum kikezdte a gyomromat, másnak meg ugyanaz nem... szóval:)
Omel
2009.12.11. 16:12

van benne valami, de azért ne erre alapozzunk szerintem valamit... sok butaság megélt már nagyon sok időt, és ebbe most nem akarok belemenni:D de ahogy írtam akinek hat, hat akinek meg nem annak nem. ez van:)
Elbi
2009.12.11. 15:48


Bala88
2009.12.11.
Szerintem sem lehet hülyeség. Ha tényleg hülyeség lenne, akkor már rég eltűnt volna a süllyesztőben, nem élt volna túl 250 évet, nem?
Bala88
2009.12.11. 14:42


Elbi
2009.12.11.
1 .oldal23