2020. Július 03. péntek
Székrekedés elleni ételek
TOPIKNYITÓ:
A legegyszerűbb és leghatásosabb módja az egészséges emésztés fenntartásának, ha a természetes utat választjuk. De vajon mi az oka, hogy a legtöbb, egészséggel foglalkozó tájékoztató és ajánlás a természetes utat ajánlja?
http://lepicol.hu/szekrekedes/szekrekedes-ellen
andifeher
2016.12.19. 13:40
Mindannyian szeretünk jól, fitten kinézni, szeretjük, ha az alakunk a legjobb képet mutatja rólunk. Érdekes módon a belső probléma, a haspuffadás és a külső kinézet két területen is egybeesik, ezért érdemes néhány szót szánni rá.
http://lepicol.hu/szekrekedes/a-haspuffadas-kez
andifeher
2017.06.12. 12:49

A Psyllium maghéjról

Megfelelő rostmennyiség fogyasztása biztosítja a szervezet számára a salakanyagok megfelelő kiürítését, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, egyúttal lehetővé teszi az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. A szennyezett, “eldugult” bélcsatorna akadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak mintegy 15g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását a szervezetből, ezzel hozzájárulnak a teljes értékű egészséghez.
https://protexin.hu/emesztesi-zavarok/a-psylliu
andifeher
2018.06.13. 13:08

1 .oldal