2020. Augusztus 09. vasárnap
10 tipp az emésztőrendszer négyhetes nagytakarításához
TOPIKNYITÓ:
Térjen át négy hétre a tisztító hatású mediterrán diétára, változtassa meg tipikus nyugati, nehezen emészthető, nyákképző étrendjét, ami renyhévé teszi az emésztést és székrekedést okoz. Segítségül tíz egyszerű tippet ajánlunk, hogy a közérzete rövid idő alatt sokkal jobb legyen.
1. Tipp – Kevesebb búzaliszt!
2. Tipp – Kevesebb tejtermék!
3. Tipp – Kevesebb hús! A hús csak kis része legyen étrendjének!
4. Tipp – Több zöldség és a gyümölcs – ne csak ötször, inkább tízszer naponta!
5. Tipp – Több friss hal – legalább háromszor hetente!
6. Tipp – Fogyasszon több hüvelyest és magvakat!
7. Tipp – Egyen több salátát – mint a görögök!
8. Tipp – Alaposabban rágja meg az ételt!
9. Tipp – Igyon több vizet!
10. Tipp – Használjon naponta Lepicol Pluszt!
És hogy mit miért azt itt találhatja: http://protexin.hu/emesztesi-zavarok/10-tipp-az
andifeher
2016.01.18. 13:20
Hallottatok már a Psyllium maghéjról?
Megfelelő rostmennyiség fogyasztása biztosítja a szervezet számára a salakanyagok megfelelő kiürítését, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, egyúttal lehetővé teszi az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. A szennyezett, “eldugult” bélcsatorna akadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak mintegy 15g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő smennyiség több mint 25g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását a szervezetből, ezzel hozzájárulnak a teljes értékű egészséghez.

Az útifű maghéja tökéletes oldható rostokat tartalmaz, amelyek képesek a saját tömegük a húszszorosát kitevő vízmennyiséget megkötni. Ezáltal egy lágy pép keletkezik, ami elősegíti a toxikus anyagok eltávolítását, és segít megelőzni, hogy ezek az anyagok a belekben pangjanak. Érzékeny belek esetén: az útifű maghéja ideális a rostforrás azok számára is, akik a búzákorpára érzékenyek. Nyugtatja az érzékeny beleket, amit a korpa rostjai alaposan kidörzsölhetnek. Az útifű maghéj természetes és biztonságos. Világszerte több millióan használják évről évre. Nem szívódik fel, nem izgatja a beleket és nem válik hatástalanná, nem okoz függőséget, ezért hosszú távú használatra kiválóan alkalmas.
http://protexin.hu/emesztesi-zavarok/a-psyllium
andifeher
2016.02.15. 14:05

1 .oldal