2020. Július 03. péntek
Előzzük meg a betegségeket sportoloással !
TOPIKNYITÓ:
A sportolók megőrzik izomtömegüket, és ugyanakkor új izmokat építenek fel. Ezáltal könnyebbé válnak a hétköznapi tevékenységek – a lépcsőmászástól a bevásárlásig.

A szív és az erek formában maradnak, ami számos betegséget előz meg. Nem utolsósorban a psziché is profitál

http://eletmod50.com/miert-tart-fiatalon-a-spor

Facebook http://www.facebook.com/eletmod50

Twitter http://twitter.com/eletmod50

Google+
http://plus.google.com/u/0/11796439307161084197

Pinterest http://www.pinterest.com/eletmodotven/
eletmod50
2014.12.21. 16:51
A minap a XIII. ker.Pannónia utcában lévő patikában jártunk vércukor ellenőrzése miatt akkor amikor a gyógyszertár erre lehetőséget ad reggel 8 és 9 óra között.
Az akkor épp ott lévő patikus egyszerűen elhajtott azzal,hogy nem fogom magának a cukrát méricskélni.Pedig itt ezen az oldalon is jelezve van a lehetőség,sajnálom,hogy még ebben az egy órában sem tudnak az általuk meghirdetett módon segíteni a betegnek.
Ha nem akarnak mérni azt is tudomásul kell venni de akkor nem kéne a lehetőséget meghirdetni.
Aramy
2015.01.23. 11:59

A „modern” életstílus és a helytelen táplálkozási szokások, a konzervált élelmiszerek, a nap, mint nap szervezetünkbe kerülő gyógyszerek és kemikáliák folyamatosan ártanak hasznos baktériumainknak. Fontos tehát, hogy az egészség fenntartása érdekében időről időre pótoljuk láthatatlan segítőinket. Nem mindegy viszont, hogy milyen probiotikumos készítményt választunk. Legyen benne minél többféle, humán eredetű, élő baktérium! Ezek egymás hatását erősítik, illetve kiegészítik. Legyen benne „útravaló” (prebiotikum), hogy a baktériumok könnyebben elszaporodjanak. Az emberrel évezredek óta szimbiózisban együtt élő, humán eredetű baktériumok megtelepszenek és elszaporodnak a vastagbélben, kolonizálják azt, ezért hatásuk tartós. Az egyensúly fenntartásához (hacsak nincs különleges ártó hatás) heti 1-2 adag is elegendő.
http://protexin.hu/immunrendszer/a-probiotikumo
andifeher
2015.12.07. 14:47

A tanév és az ősz beköszöntével a bakteriális és a vírusos fertőzések elterjedésének időszaka is elkezdődik. A gyermekek ilyenkor újra nagyobb közösségbe kerülnek, így cseppfertőzés útján terjedő megbetegedéseknek könnyen áldozatául esnek.
http://protexin.hu/immunrendszer/az-immunrendsz
andifeher
2016.10.03. 14:06

Ismertessük meg gyermekünkkel a probiotikumokat!
probiotikum és születésHogyan, miért és mikor érdemes gyermekünkkel “megismertetni” a probiotikumokat? Gyermekünk egészségére születésekor fordítunk a legnagyobb figyelmet. A születése utáni első napok a legkritikusabbak, és ilyenkor fontos odafigyelnünk arra, hogy biztosítsuk babánk számára az egészséges életkörnyezetet, mind a belső mind a külső környezetében.
http://protexin.hu/gyermekek/hogyan-miert-es-mi kor-erdemes-gyermekunkkel-megismertetni-a-probi
andifeher
2017.01.02. 15:04

1 .oldal