2020. Július 09. csütörtök
Anyagcseretípus-mérés
TOPIKNYITÓ:
Mindenkinek szeretném ajánlani az anyagcseretípus-mérést Veszprémben, Fehér Juditnál (Metodic). Az anyagcseretípus-mérés segítségével megállapítják a páciens egyéni idegrendszeri, emésztőrendszeri és hormonális beállítottságát. Ezek alapján személyre szabottan összeállítják a táplálkozási programot, amely segítségével visszaáll a szervezetben a természetes egyensúly. Ennek következtében a sejtszintű energiaellátottság megemelkedik, nő a vitalitás, felerősödnek testben az öngyógyító folyamatok, a test pedig a neki megfelelő optimális testsúlyt és testformát veszi fel.

További információk a
http://anyagcseretipus-meres.hu/
oldalon találhatóak!
gygapack
2013.12.28. 22:59
Míg a megfelelő mennyiségű rost elfogyasztása hozzájárul a tápcsatorna kiegyensúlyozott működéséhez, addig egy szennyezett, “bedugult” üregrendszer akadályozhatja az emésztés és a felszívás folyamatát, sőt még a salakanyagok kiürülése is zavart szenvedhet.

Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, egy természetes anyag, amely saját tömegének többszörösét képes vízből magába szívni, a nedvesség és a rost alkotta zselészerű anyag pedig segíti a nemkívánatos anyagok eltávolítását.

Az egyiptomi útifűmag-héjat emberek tömegei használják világszerte, fogyasztása függőséget nem okoz, alkalmazása biztonságos.
http://lepicol.hu/egeszseges-belmukodes/utifuma
andifeher
2017.04.03. 14:00

1 .oldal