MONSZUN Holt-tengeri iszapos samponszappan (illatmentes)

MONSZUN Holt-tengeri iszapos samponszappan (illatmentes)
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

MONSZUN Holt-tengeri iszapos samponszappan
15-20 hajmosásra elegendő

A holt-tengeri iszap – fejbőrön alkalmazva – fokozhatja a hajnövekedést, erősítheti a hajgyökereket, így akadályozhatja a hajhullást. Élénkíti a hajfestésnek kitett, károsodott fejbőrt. Bármilyen hajtípusra bátran alkalmazható. Illatmentes.
A samponszappan kellemesen habzik, bőségesen tartalmaz holt-tengeri iszapot, valamint egy csipetnyi sárga agyag gondoskodik arról, hogy a fénytelen, töredezett haj újra erőre kapjon.

Holt-tengeri iszappor itt rendelhető.

Korpás a hajad, viszket a fejbőröd?
Válaszd a Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan TEAFÁS változatát, amit kifejezetten korpás, viszkető fejbőrre ajánlunk. A teafás változatott itt rendelheted meg.

Tetszett ez a szappan? Nézd meg a Monszun teljes, 19 féle szappanból álló kollekcióját itt!

Összetevők: szappanosított kókuszolaj, shea vaj, rizsolaj és ricinusolaj, tisztított víz, holt-tengeri iszap, sárga agyag. Illatmentes.

Súly: 100 g (+-10%)

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium Oryza Sativa Bran oil, Sodium Castorate, Aqua, , Maris Limus (Dead Sea Mud), Illite (yellow clay)

Sebes, sérült fejbőrre, bőrre ne használd a szappant, várd meg, amíg a sebek begyógyulnak, utána kezdd el a kúrát. Először édemes az iszapot kipróbálni a kézfejen, a csukló belső oldalán, mert nem gyakori ugyan, de előfordul, hogy valaki allergiás az iszapra.

Gyártja és forgalmazza: MedicNet Media Kft., 1036 Budapest, Bécsi u. 57-59. I. em. 10.


 

   

ára: 2 290 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©