Revitasol étrend-kiegészítő kapszula 30 db

Revitasol étrend-kiegészítő kapszula 30 db
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Ez a termék egy nemzetközi szabadalommal védett technológiával készül, teljesen egyedülálló és kiemelkedik a jelenleg piaci forgalomban lévő termékek közül. A készítmény felszívódása és hasznosulása rendkívüli, ezért sok egészséges ember is fogyasztja téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatására.
A készítményben a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen, ezáltal a zsíroldékony vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza).
Az U-vitamin
- Kiváló gyökfogó vagyis antioxidáns. Elvégzi a sejtek felületén a „takarító” tevékenységet.
- Hordozó szerepet tölt be a zsíroldékony vitaminoknál, továbbá a szelénnél és a ß-karotinnál, azaz segíti ezek felszívódását, és vezeti azokat egészen a felhasználás helyéig.
- Az immunrendszert is erősítheti azáltal, hogy az immunitásban fontos fehérjék felépítésének útját a tisztogatási tevékenységével betölti.

A készítményben található inozit az agy karbantartására szolgál. A megfelelő minőségű alváshoz, pozitív, kiegyensúlyozott hangulathoz, a nyugodt állapothoz szüksége van a szervezetnek inozitra.

A jó agyi tevékenységhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű kolin, ami javíthatja a koncentráló képességet és segíti a koleszterin felhasználását a sejtek számára, így gátolhatja a koleszterin lerakódását.

A Lecitin az inozit és a kolin hatásait egyesíti.

Az L-cisztein kiváló antioxidáns, ami képes a sejthártyát regenerálni, így csökkenti a hipoxiát és az ödémát.

Az L-glutaminsav az agyműködést javítja.

Az L-aszparaginsav a sejtek optimális működését segíti.

A készítmény felszívódása és hasznosulása rendkívüli, ezért az egészséges emberek számára is ajánlott téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatásához. A Revitasol az agyműködést serkentő összetevőket is tartalmaz.

A doboz 30 db kapszulát és 100 ml oldatot tartalmat

Ajánlott adagolás: napi 3 ml folyadék és 1 kapszula
 

   
Gyártó

Berthapharma Technology Kft.

ára: 11 600 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©