Naturland Árnika krém, 60 g

Naturland Árnika krém, 60 g
Egészségpénztár által támogatott termék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A krém gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását szakirodalmi adatok igazolják.
Az árnika kivonat flavonoid- és illóolaj összetevői javítják a kezelt testfelület vérellátását, így csökkentik a reumás fájdalmakat és az izomzúzódás okozta panaszokat, elősegítik a véraláfutások felszívódását. Ezen hatásokat erősíti a bétakarotin.

Hatóanyagok:
60 g krém hatóanyag tartalma: 6 g árnika tinktúra (Arnicae tinctura), 1,56 mg bétakarotin (Lucarotin 10S)
Segédanyagok. körömvirág és kamillavirágzat (Calendulae flos et Matricariae flos), kivonat (kivonószer: Paraffinum liquidum), E-vitamin, muskotályzsálya olaj, orvosi zsálya olaj, nátrium-lauril-szulfát, cetil-sztearil-alkohol, fehér vazelin, citromolaj, metil-parahidroxibenzoát, 96%-os etanol, tisztított víz.

A krém alkalmazása különböző zárt sérülések (rándulás, ficam, ütés) kezelésére, a bőr gyulladásos állapotának csökkentésére, a véraláfutások felszívódásának meggyorsítására ajánlott. A krém alkalmas a mozgásfunkciók javítására izom- és ízületi fájdalmakban, valamint rovarcsípések okozta tünetek csökkentésére, megszüntetésére.

A készítmény bármely komponense iránti egyéni túlérzékenység (allergia) esetén nem szabad alkalmazni a Naturland Árnika krémet.

Más gyulladáscsökkentő krémmel egyidejűleg alkalmazni nem szabad, de egyéb gyógyszeres, illetve fizioterápiás kezelés mellett alkalmazható.

A krém hatóanyagai bőrön keresztül jól felszívódnak, ezért a krém alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Kisgyermekkortól már alkalmazható a krém.

Alkalmazás:
A kezelni kívánt területet - alapos tisztítás után - naponta 2-3-szor vékonyan kenje be a krémmel és finoman masszírozza a bőrbe.

Allergisá bőreakciók léphetnek fel szeszkviterpén-laktonra (árnika, kamilla), tartósítószerre (parahidroxibenzoát) túlérzékeny egyéneken. Hosszantartó alkalmazása során ekcéma fejlődhet ki. Ha Ön bármilyen mellékhatást tapasztal, hagyja abba a krém alkalmazását. ha 1-2 napon belül nem múlik el a nem várt hatás, úgy forduljon kezelőorvosához.

Vigyázzon arra, hogy a krém a szembe illetve a szem környékére, nyílt sebre, nyálkahártyára ne kerüljön!

Kúraszerű alkalmazása legfeljebb 6 hétig javasolt.

A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

   
Kiszerelés

60 g

Engedélyszám

OGYI: 611/1996.

Gyártó

Naturland Magyarország Kft.

ára: 2 250 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©