Facelift - Kollagén Fiatalság koncentrátum, 500 ml

Facelift - Kollagén Fiatalság koncentrátum, 500 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Facelift - Kollagén Fiatalság koncentrátum, 500 ml
 
Fiatalság kívül-belül! A kollagén a bőr és a csontok fiatalságáért felel. A folyadékot 40 év felettieknek ajánljuk a bőr, haj, az ízületek, csontok fiatalítására.
Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánljuk, hiszen a kollagén nem csak haj-, bőr-, köröm építőanyaga, hanem a csontok, az izmok és az ízületek számára is létfontosságú anyag. Pótolja az idők során egyre fogyatkozó kollagént, hogy sokáig legyen fiatalos és fitt!
Facelift - Kollagén koncentrátum halkollagént és elasztint tartalmaz, a még jobb élettani tulajdonságokért csipkebogyó és Aloe kivonatokkal is dúsították.
 
Összetevők: víz, növényi glicerin, kollagén peptidek, szárított Aloe vera (Aloe vera (L.) Burm. f.) gél 200:1, aroma, csipkebogyó (Rosa canina L.) gyümölcs kivonat 4:1, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), hidrolizált tengeri elasztin, étkezési sav (citromsav), természetes édesítőszer (neoheszperidin DC).
 
Adagolás: 2 x 12,5 ml (adagolókupak van a tetején) naponta, étkezés után 1/2 órával egy pohár vízben.
 
Egy üveg = 20 napi adag. (Megelőzés, szinten tartás)
2 üveg = 40 nap. Minimumkúra (haj-, bőr-, köröm probléma esetén, izom, ízületek betegségeinél, csontritkulásos tünetek kiegészítő terápiájaként)
5 üveg= 100 nap. Maximumkúra (A tartós hatások elérésére)
 

   
Kiszerelés

500 ml

Engedélyszám

OÉTI: 4435/2009.

Gyártó

Face Laboratori Farmaceutici Spa, Italy

ára: 12 200 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©