Netamin Herbal Zsírégető tabletta, 30 db

Netamin Herbal Zsírégető tabletta, 30 db
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A Herbal Zsírégető egy szájon át szedhető természetes, termogenikus zsírégető készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű. Több évezred óta alkalmazott gyógynövények és a tudomány legújabb eredményeit ötvöző, a minőségi összetevők egymást szinergikusan erősítő hatása teszi a Herbal Zsírégető-t napjaink egyik legjobb fogyókúrás termékévé.
A Herbal Zsírégető komoly kutatás-fejlesztést követően létrehozott amerikai termék, amely kizárólag természetes összetevőivel nagyban segítheti a tartós és látványos fogyást. A Herbal Zsírégető szedésével és néhány életmódbeli változtatás betartásával látványos eredményeket érhet el, amelyek akár már 1 hét után látszanak és érezhetőek!

Termogenikus formula

A fogyás legeredményesebb módja az, ha a szervezet anyagcseréjének sebességét megnöveljük, ezáltal az a megnövekedett "üzemanyagszükséglet" miatt több kalóriát éget el melynek eredménye a tartós zsírvesztés. A XXI. század zsírégető készítményei már mind ezt a mechanizmust igyekeznek kiaknázni. A Herbal Zsírégető azonban jelentős tudományos előnnyel rendelkezik ezen a téren. A többi termogenikus zsírégető ugyanis erősen megterheli a hormonális rendszert. Sőt, a szervezet sokszor hozzászokik a magasabb anyagcsere-sebességhez és az alkalmazkodás eredményeképpen leáll a fogyás. A Herbal Zsírégető ezzel szemben csak természetes összetevőivel a természetes folyamatokat támogatja a szervezetben - mellékhatások nélkül! A készítményben található természetes összetevők mennyisége nem lépi túl egyik esetben sem a megbízható, biztonságos mértéket.
Javasoljuk továbbá, hogy 5 nap szedést 2 nap szünet kövessen, ezáltal elkerülhetjük a sokak számára sajnálatosan megtapasztalt "falakba ütközés" jelenségét, melyet a rossz fogyókúráknál tapasztalhattak meg (mikor a kezdeti, bíztató eredmények után leáll a fogyás a kiemelkedő erőfeszítések ellenére). A Herbal Zsírégető megfelelő alkalmazásával ez elkerülhető, és a fantasztikus eredmények fenntarthatóak!
Hogyan szedjem a készítményt?
2 fontos szabályt tartson be a készítmény alkalmazásakor:
1. 5 napig napi 1 szemet szedjen, majd 2 napot hagyjon ki. Ezt 6 héten keresztül ismételje meg.
2. Minden nap ugyanabban az időben, 2 étkezés között vegye be a tablettát.
Javaslat: Ha lehetősége van rá, akkor testmozgás előtt (edzés, futás, torna, biciklizés, tempós séta, stb...) fél órával szedje be a készítményt.
Fontos: Ne éhgyomorra vegye be a készítményt, mert nem tartalmaz semmilyen mesterséges felszívódást serkentő anyagot, így hatástalan maradhat. Miután evett, az emésztés beindul és ekkor kell bevenni a tablettát, mert így fog csak felszívódni.

Minőségi alapanyagok - minőségi termék

Hiába a kiváló kutatás-fejlesztés, ha a felhasznált alapanyagok és a gyártási technológia nem a legmagasabb szintet képviseli. A Herbal Zsírégető alapanyagai csak ellenőrzött forrásból származnak, gyártása pedig a legmagasabb standard, az amerikai FDA előírásai szerint zajlik.
 

   
Kiszerelés

30 db

Gyártó

Herbária ZRt.

ára: 6 616 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©