Eveline Beauty Derm Q10 plus éjszakai krém

Eveline Beauty Derm Q10 plus éjszakai krém
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Kisimítja a ráncokat, regenerál, minden bőrtípusra, érzékenyre is.

A Beautzy Derm Fiatalság Koenzimjei éjszakai krém innovatív összekapcsolása az aktív összetevőknek, amely speciálisa a 25 év feletti nőknek lett kidolgozva az öregedés első jelei elleni harcban. A krémben található Q10 koenzim élénkíti a bőr természetes képességét a méylebb rétegeinek újítására, az aktív R koenzim pedig tökéletesen kisimítja és regenerálja a felhám felső rétegeit. Ennek köszönhetően a krém hatásosan kisimítja a már meglévő ráncokat valamint megelőzi az újak kialaulását. A ginzeng kivonat és a természetes kollagén tökéletesen regenerál, táplálják a bőrt valamint kisimítják az első ráncokat.
A biológiailag aktív A+E+F+H vitaminok táplálják a bőrt, frissességet adva neki. A krém intenzíven és hosszantartóan hidratál, csillapítja az irritációkat és nyugatja a bőrt az éjszakai pihenés alatt.

Hatás: kisimított ráncok, bársonyos és feszes bőr

Aktív összetevők: Q Energisomák, ginzeng kivonat, természetes kollagén, A+E+F+H vitaminok, allantoin

Használati utasítás: Naponta este felvinni a krémet a megtisztított bőrre az arcon és nyakon. A gyengéd összetételnek köszönhetően a krém gyorsan beszívódik, hagyva a bőrt lélegezni. A krém hatásának erősítéséért használja a nappali krémet ebből a szériából.

   
Kiszerelés

50 ml

Gyártó

Eveline Cosmetics Lengyelország

ára: 1 180 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©