Dr. Immun Hajápoló olaj, 100 ml

Dr. Immun Hajápoló olaj, 100 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Védőréteget képeznek a hajszálakon, megakadályozva a kiszáradásukat. Erősíti, táplálja és regenerálja a hajhagymákat. Dússá, selymesen puhává varázsolja a hajat. Helyreállítja a fejbőr normál pH értékét, lassítja a haj öregedését.

Miért nélkülözhetetlen a DR. IMMUN® Hajápoló olaj rendszeres használata?

A különböző vegyszeres hajápoló szerek és kezelések, szárítják fejbőrünket és hajszálainkat. Felborítják a bőr mikroklímáját, hiszen az irritáció hatására a faggyúmirigyek vagy túl kevés vagy túl sok zsiradékot kezdenek el termelni, ami megváltoztatja környezetük pH értékét.

A csökkenő savas kémhatás, már nem lesz képes megakadályozni az élősködő mikroorganizmusok elszaporodását, így fejbőrbetegségek alakulhatnak ki. A gyulladással járó fertőzések pedig károsíthatják, sőt el is pusztíthatják a hajhagymákat, ezáltal hajhullást is okozhatnak. Egy szőrtüszőből életünk folyamán kb. 25 új hajszál nő ki.

Amennyiben gyakran hullik a hajunk, hamar kimeríthetjük és lerövidíthetjük a hajhagymáink élettartamát, korai és végleges kopaszodást eredményezve.

Termékünk egyik fő előnye: a kezelés után a megmosott haj nem marad zsíros hatású!

100%ban természetes Balzsam a hajnak!

Regeneráló hatását több, célzottan kiválasztott 100%-ban természetes alapanyagból, modern technológiával és egy speciális módszerrel kivont majd meghatározott arányban elegyített növényi kivonat, valamint kukoricacsíra és olívaolaj biztosítja.


Milyen tünetek kezelésére alkalmas?

Ideális ápolás a száraz, töredezett és fénytelen hajnak. Kúraszerűen alkalmazva, kiváló hajhullás, korpásodás ellen, regeneráló hatású.


Mi az előnye más termékekkel szemben?

A balzsam szó eredeti jelentése: természetes, forró égövi növények illóolajat tartalmazó gyantás nedvei. A balzsam tehát a régi szóhasználatban maximálisan élő anyagot jelentett.
Mára ez a szó a szintetika szintjére süllyedt, hiszen a hagyományos hajbalzsamok összetevői többnyire élettelen vegyi anyagok
Ezzel szemben a DR. IMMUN® Hajápoló olaj az eredeti értelemben használt balzsam szó minőségi tartalmát teljes mértékben megtestesíti, és funkcionálisan nagyszerűen helyettesíti a szintetikus balzsamokat. Hogyan képes erre? Kizárólag élő anyagok az összetevői, gyógynövények kivonatai és növényi olajok. Mentes bárminemű szintetikától, sem kémiai, sem állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.


Mik a hatóanyagai?

Bázisolajai a kukoricacsíra olaj és olívaolaj, melyek 25 gyógynövény hatóanyagainak hordozói. A DR. IMMUN® Hajápoló Olaj magában rejti a gyógynövények természetes hatóanyagait: így vitaminokat, ásványi anyagokat, éterikus olajokat, szénhidrátokat, festékanyagokat, antibiotikumokat, alkaloidokat, glikozidokat, szaponinokat, keserűanyagokat, cserzőanyagokat, szerves savakat, fitoncidákat, karotinoidokat, kumarinokat, és lektineket.


Hogyan fejti ki hatását?

A DR. IMMUN® Hajápoló Olaj természetes hatóanyagai mélyen behatolnak a fejbőrbe, hajtüszőkbe, és védőréteget képeznek minden egyes hajszálon, megakadályozva, hogy elveszítsék természetes zsírrétegüket. Táplálja és dússá varázsolja a hajat, selymesen puhává, simábbá és kezelhetőbbé varázsolja. Kúraszerű használata során serkenti a hajnövekedést, regenerálja a hajhagymákat, erősíti a hajszálakat, beállítja a fejbőr faggyúműködését. A száraz fejbőrbe történő bemasszírozás fokozza a hajhagymák vérkeringését, segíti eltávolítani a méreganyagokat, kórokozókat, így a hajhagymák levegőhöz, tápanyaghoz jutnak. Lassítja a haj öregedését.


Felhasználási javaslat:

A DR. IMMUN® Hajápoló Olajat hajpakolásként használjuk. Egy üveg tartalma 100 ml, mely 4 – 6 kezelésre elegendő, hajmennyiségtől függően. A száraz hajra és fejbőrre kenjük, alaposan bemasszírozzuk. Befedjük a fejet műanyag fejfedővel oly módon, hogy a fejbőr melege a műanyagon belül maradjon. Majd becsavarjuk egy gőzölgő törölközővel. Ebben a természetes, hermetikusan elzárt meleg közegben a haj kb. 30-60perc alatt magába szívja az olajban lévő hatóanyagokat. Végezetül 2-3X megmossuk a hajat, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat. Ez azonban nem fogja kiszárítani hajunkat, mert az már elraktározta a számára szükséges tápanyag-mennyiséget és nedvességet. Használata nagyon száraz fejbőr esetén hetente 2x, egyéb esetben, szintetikus „balzsam" helyett minden hajmosás előtt javasolt.

Fontos! Amennyiben fokozottan korpásodik a fejbőre, ki vannak száradva a hajszálai, seborrhoeás panaszai vannak, erősen igénybevett a haja, 4 - 5 hétig legalább hetente 1X hajkúrát kell alkalmaznia!

Először kezelje le fejbőrét a DR. IMMUN® Hajszesszel, majd hagyja megszáradni. Ezután kenje be DR. IMMUN® Hajápoló olajjal hajszálait és fejbőrét, majd óvatosan masszírozza be.
Csodát fog tenni a hajával, ha éjszakára teszi fel a pakolás, majd egy használaton kívüli sapkát rak a fejére, és úgy alszik. Reggel mosson hajat 2X! Egyenletesen ossza el a DR. IMMUN Hajsampont a haján, így nem marad olaj rajta. (Ha nem akar így aludni, hagyja legalább 6 órahosszáig napközben a fején a DR. IMMUN® Hajápoló olajat meleg közeg alatt.)
Csillogó, egészséges, erőtől duzzadó hajszálai lesznek, és megszabadul a korpáktól!
(A csepegtetőt feltétlen távolítsa el használat előtt az üvegből!)

Tárolás: Hűvös helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve tárolandó.

Eltarthatóság: Gyártástól számított 8 hónap, felbontás után minőségét még 4 hétig megőrzi.
Felhasználás előtt a kupak letekerése után távolítsa el a műanyag cseppentőt az üvegből. Ügyeljen arra, hogy a felhasználásra nem került olajba szennyeződés ne kerüljön, mert ez csökkenti a felbontás utáni eltarthatóságot.

Összetétel: 25 gyógynövény kivonata, bázisolajok: kukoricacsíra olaj, olívaolaj

Kiszerelés: 100ml

Magyar termék!

   
Kiszerelés

100 ml

Engedélyszám

OÉTI: 1133/2007

Gyártó

Dr. Immun Kft.

ára: 4 600 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©