Garuda Ayurveda Ashwagandha kapszula 60 db

Garuda Ayurveda Ashwagandha kapszula 60 db
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Alkalmazása ajánlott a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására, a stressz, depresszív hangulati zavarok, szorongás, krónikus fáradtság csökkentésére, egyes allergiás megbetegedések tüneteinek enyhítésére. Kiváló afrodiziákum. Shilajittal együtt adagolva a férfiak számára szexuális teljesítményfokozó.

Az Indian Materia Medica – Indiai gyógyszerkönyv szerint az Ashwagandha „tonizáló hatású, általános gyengeség, idegi kimerültség, memóriavesztés, általános fizikai és szexuális gyengeség esetén is hatékony. Javítja a memóriát, az intellektust és a tanulási képességet”.Javallatok:

fizikai és szellemi teljesítőképesség javítása,
a szervezet ellenálló képességének fokozása (betegségek megelőzése)
az ézékszervek működésének javítása,
stressz, pánikbetegség, depresszió, feszültség csökkentése, enyhítése,
szorongás, ingerlékenység, álmatlanság,
afrodiziákum,
korán jelentkező időskori tünetek csökkentésére,
egyes allergiás betegségek enyhítésére (szénanátha).Ellenjavallatok: Az alkotórészek valamelyikére való túlérzékenység esetén a készítmény nem szedhető.

Figyelmeztetés: 13 év alattiak, terhes és szoptatós anyák ne szedjék (hatását nem ellenőrizték), túladagolása álmosságot okozhat, szedése idején alkoholtartalmú italok fogyasztása tilos, a készítményt gyermekek elő gondosan el kell zárni.Adagolás: napi 2x1 kapszula étkezés előttA kockázat és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze orvosát, gyógyszerészét!Kiszerelés: 60 db

   
Gyártó

Dabur India Ltd.

ára: 9 100 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©