Crotalgin Reuma krém, 50 g

Crotalgin Reuma krém, 50 g
Egészségpénztár által támogatott termék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Reumatikus bántalmak enyhítésére.

Ha Önnek reumatikus eredetű bántalmai vagy ízületi gyulladás, ischiás, illetve porckorong elváltozás következtében fellépő fájdalmai vannak, a krém alkalmas lehet a betegség kezelésére, illetve a fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére. Helyi vérbőséget okozó hatása révén "bemelegítő"-ként és húzódások kezelésére sportolóknál.

Ne alkalmazza a készítményt, ha veseelégtelenségben szenved vagy allergiás valamelyik összetevőjére, sérült bőrfelületen (pl. égés, nyílt seb, hámsérülés stb.) és arcon.

Ha Önnek cukorbetegsége miatt vagy más okból perifériás keringési elégtelensége van, a végtagjain óvatosan alkalmazza a készítményt. Más egyidejűleg külsőleg alkalmazott gyógyszerekkel használva, azok hatását felerősítheti.

12 éves kor alatt gyermekeknek nem ajánlott.

Terhes anyáknak nem javasolt a nagy felületen, hosszú ideig tartó alkalmazás. A szalicilát a bőrön könnyen felszívódik. Szoptatós anya a mell területén ne alkalmazza!

Alkalmazás: Célszerűen a fájdalmas ízületre, illetve annak környékére kenjük vékony rétegben, majd egyenletesen bedörzsöljük. A fájdalom erősségétől függően a kezelést naponta 2-4 alkalommal megismételhetjük. Erős fájdalom esetén pakolásként is alkalmazható, de a fedőkötést nem szabad légmentesen lezárni. Krónikus fájdalmak essetében tartós, kúraszerű kezelés javallott. Sportolók bemelegítés céljából nagyobb testfelületet is bekenhetnek. Apanaszok kiújulásának megelőszésére preventív céllal is alkalmazható.

Arcra, szembe és nyálkahártyára nem szabad kerülni a krémnek. Alkalmazása után a kezet meleg vízben, szappannal alaposan meg kell mosni. Amennyiben véletlenül orálisan a szervezetbe jut, nem fejt ki káros haatást, mivel a proteolitikus enzimek a toxint elbontják.


Összetétel: 1 g készítmény hatóanyag tartalma: 0,06 g metil-szalicilát, 0,03 g kámfor, 0,001 mg csörgőkígyóméreg-kivonat vízzel lemosható krémben.
tartalmaz még polietilén-glikol 400-at és 1540-et, valamint konzerválószerként metil-parabent.

   
Kiszerelés

50 g

Engedélyszám

OGYI: 107/1989.

ára: 4 500 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©