Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Lengyeles karfiol



Hozzávalók:
80 dkg Bonduelle fagyasztott karfiol
4 db tojás
10 dkg zsemlemorzsa
20 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
só, bors
Elkészítés:
A karfiolt sós-cukros vízzel leforrázzuk és jól lecsepegtetjük. A tojásokat megfőzzük és apró kockákra vágjuk. A zsemlemorzsát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összevágott tojást és az összevágott petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük, majd a morzsát ráöntjük a karfiolra, de tálalhatjuk külön is.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/lengyeles_karfiol_recept