Lélegző, speciális testtekercselő fólia

Lélegző, speciális testtekercselő fólia
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

80 méter

Miért jó a légző, speciális fólia a testtekercseléshez?
 
Kozmetika célból akkor használunk tekercselő fóliát, ha szeretnénk, hogy a fólia alá kent krémek, pakolások hatóanyagai mélyebbre szívódjanak fel, tökéletesen hasznosuljanak. A háztartási fóliák erre a célra nem alkalmasak, ugyanis egyáltalán nem szellőznek, oxigén nélkül viszont egyetlen pakolás, krém, kence sem képes hatékonyan dolgozni, a bőr befullad, a pólusok eltömődnek, a hatóanyagok egy része kárba  vész, el sem jut a bőr mélyebb rétegeibe.
.
A Dr. Natur Kozmetikum speciális fólián szemmel látható apró lyukak vannak, amelyek épp a szükséges mértékben engedik át az oxigént, hogy a hatóanyagok a legoptimálisabban szívódhassanak fel, mindemellett a fólia erős hőt termel. Rugalmas, erős a szakadási nyúlása, nagyszerűen tapad fel a krémmel bekent testrészre, tehát könnyű felhelyezni. A hatására fokozódik az izzadás, ami méregtelenít, és a hő a hatóanyagokat is a mélyebb rétegekbe engedi. Fogyaszt is, mert a nagy hőváltozás hatására a szervezet rengeteg energiát termel.
Önmagában is használható sprotolás vagy infraszaunázás közben.
 
Korlátozás nélkül használható bármilyen márkájú krémhez, pakoláshoz, testtekercselési eljáráshoz.
 
Mit várhatunk tőle?
- Bevethető narancsbőr ellen
- Halványíthatóak a bőrön lévő csíkok
- Feszesíti a kötőszöveteket
- Fogyasztó, alakformáló hatás
- Akár gyógyászati célú pakolásokra is használhatod (iszap, gyógykrém, sópakolás)

Lefaragnál pár centit? Így használd a fóliát!

Itt egy  bevált módszert a helyi zsírpárnák és narancsbőr (cellulitisz) felszámolására 3 lépésben!

1. lépés: Masszírozz dörzsi kesztyűddel! Húzd fel a nyirokmasszázs kesztyűt a kezedre, és fürdés közben gyengéd, alulról-felfelé haladó körkörös mozdulatokkal masszírozd át a tested. Ezáltal megszabadulsz az elhalt hámsejtektől, fokozod a vér-és nyirokkeringést, kitágítod a pórusokat, vagyis felkészíted a kötőszövetedet arra, hogy a hatóanyagokat mélyebb rétegekbe szívja fel.
2. lépés: Faragj centiket és feszesedj a Chili erejével! Töröld szárazra a bőröd és szintén alulról-felefelé haladó körkörös mozdulatokkal masszírozd bőrödbe a chilipaprika kivonatot tartalmazó Chillishape® gélt. Itt a paprikából származó kapszaicin nevű hatóanyag lesz az, ami segíti a kötőszövet salaktalanítását és a helyi zsírégetést, ami igen látványosan mutatkozik meg a felesleges centik faragásában.
3. lépés: Testtekercselés speciális kozmetikai testtekercselő fóliával! Miután bekented magad, jöhet a tekercselés (nem kötelező, de hatékonyabb, gyorsabb eredményre számíthatunk): haladj a bokától felfelé, tekerd körbe az egész testeden, ne hagyd ki a fenék, a csípő és a has területét se. Figyelj rá, hogy a fólia se túl laza, se túl szoros ne legyen, és minden „körnél” fedjék kissé egymást a rétegek. Ha ezzel készen vagy, két dolgot tehetsz: takarózz be és feküdj le egy órára, majd szedd le a fóliát, de a gélt ne mosd le, hiszen a hatóanyagok 6-8 órán át még tovább dolgoznak. Vagy megteheted azt is, hogy tornázva, szobabiciklin vagy futópadon mozogva fokozod a hatást, és csak azután szeded le a kozmetikai fóliát, de akár takaríthatsz is közben.
 
 
 

   

ára: 2 138 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©