Karpooradi masszázsolaj 450 ml

Karpooradi masszázsolaj 450 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A Karpooradi kámfort tartalmazó klasszikus ayurveda masszázsolaj, mely összetevőinek köszönhetően kiváló gyógyhatással rendelkezik. A kámfort több ezer éve használják Indiában gyógyításra és a vallási szertartások nélkülözhetetlen kelléke.
Az olaj sikeresen kezeli a Vata rendellenességeket, javítja a vérkeringést a blokkok feloldásával. Hatékonyan oldja a görcsöket, a zsibbadást, csillapítja az izomfájdalmakat. Különösen alkalmas a zsibbadt, hideg, merev végtagok és testrészek melegítésére, helyi vérbőség fokozására. Légúttisztító, fertőtlenítő hatású olaj. A mellkas területét masszírozva könnyíti a légzést.

Használati utasítás: Melegítse fel az olajat használat előtt. Gyengéden masszírozza a be a bőrbe a kívánt felületen. Az olaj felvitelét kövesse meleg vizes borogatás.
Figyelmeztetés: A készítmény csak külsőleg alkalmazható! Gyermekektől tartsa távol! Egyéni túlérzékenység esetén langyos vízzel és szappannal mossa le az olajat. A frissen használt olaj a világos szöveteket elszínezheti.
Összetevők:
szezám olaj 5.778 ml,
kámforfából nyert olaj 1.25 g

Kiszerelés: 200 ml

   
Gyártó

Dabur India Ltd.

ára: 8 395 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©