Inhalo DSI só-inhalátor orron keresztül használható

Inhalo DSI só-inhalátor orron keresztül használható
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

orvostechnikai eszköz

A folyamatosan növekvő levegőszennyezéssel egyenes arányban növekszik a légúti betegségekben szenvedők száma, különösen a gyerekeknél. A sóbarlangok rendszeres látogatása természetes megoldást kínál az egészségünk védelmére, a különböző betegségek megelőzésére és rehabilitációjára. A száraz sós levegő nagy mennyiségű negatív töltésű részecskét tartalmaz, allergénektől mentes, baktérium- és egyéb makro organizmus koncentrációja igen alacsony, mindez igazi felüdülést jelent a szervezetünknek, az immunrendszerünknek. A természetes gyógysó visszaálltja szervezetünkben az egyensúlyt és méregteleníti azt.
A sóbarlang nyújtotta sóterápia azonban egy helyhez kötött szolgáltatás, ami azt eredményezi, hogy a segítség nincs mindig „kéznél” szükség esetén. Erre kínál tökéletes megoldást az Inhalo DSI só-inhalátor. A termék innovációja a mai só-inhalátorokhoz(sópipákhoz) képest a formájában és anyagában rejlik. A nehéz, kerámia inhalátorok kényelmetlen használatához képest könnyű magunkkal vinni, bárhol használhatjuk. A termék egyedülálló jellegét bizonyítja az a tény is, hogy 2012-ben elnyerte a "design Oscarjaként" ismert nemeztközi Red Dot Design Award-ot termék kategóriában. Napi 15-20 perces használattal már kedvezően befolyásolhatjuk az alább, a teljesség igénye nélkül) felsorolt problémák enyhülését:
• asztma, bronchitis
• pollenallergia (3 hónappal az allergiás időszak kezdete előtt javasolt a kúrát elkezdeni)
• orr, torok és gégegyulladás
• hörghurut, nátha
• krónikus sinusitis
• dohányzás okozta légúti problémák
• rossz minőségű alvás, horkolás
• sípoló légzés, légszomj
• COPD
Nem elhanyagolandó az allergiás megbetegedések megelőzése terén betöltött szerepe, mellékhatásoktól mentes jótékony hatása.
A készülék hatóanyaga: természetes gyógysó granulátum, mely az Erdélyben- Parajdon található, világhírű sóbányából származik, mely kb.10 millió évvel ezelőtt, a közép miocén korszakban keletkezett.
A termékhez vásárolható egy utántöltő szett, mely 5 g parajdi sót tartalmaz. A só tartály 3 hónapra elegendő sót tartalmaz.
Az orrpipához természetes illóolajokat tartalmazó stick tartozik, mely egy mozdulattal a sótartályra applikálható. Ez kitágítja a légutakat, így könnyebben éri el a só a megfelelő hatást.

   
Kiszerelés

1db

Engedélyszám

93/42/EEC Annex VII

ára: 4 950 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©