Naturland Inno Rheuma krém forte, 70 g

Naturland Inno Rheuma krém forte, 70 g
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatása orvosilag igazolt. A krém hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
- a rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik
- a kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású
- a mentol a kámforral együtt alkalmazva erősebb hűsítő érzetet kelt a bőrön és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van
- a chilipaprika kapszaicin tartalma helyi vérbőséget okoz a bőrszövetben és az alatta lévő izmokban

Hatóanyag:
3 g rozmaringolaj (Rosmarini aetheroleum), 2,5 g racém kámfor (Camphora racemica), 1,5 g levomentol (Levomentholum), 1,0075 g chilipaprika kivonat (Oleoresin capsicum) 6,5% kapszaicin tartalommal/100 g

Segédanyagok: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, poliszorbát 60, folyékony paraffin, alumínium-acetát-tartarát-oldat, 96%-os etanol, solubilisant LRI, metil-parahidroxibenzoát
Tartósítószer: metil-parahidroxibenzoát

Javallat.
Reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódás, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés valamint fizioterápia kiegészítőjeként.

Kámforra, mentolra, kapszaicinre vagy a készítmény bármely alkotója iránti túlérzékenység (allergia) esetén nem alkalmazható. Nem javasolt alkalmazása heveny gyulladások esetén sem.

Az alkalmazás megkezdése előtt tudnia kell, hogy nincs-e az alkotórészek iránti túlérzékenysége (allergiája).

A készítmény gyermekeknél (14 éves korig) nem alkalmazható!

Más külsőleges készítménnyel egyidejűleg ne alkalmazza, de egyéb gyógyszeres, illetve fizioterápiás kezelés mellett alkalmazható.
Amennyiben Ön más gyógyszereket is használ, javasoljuk, kérje ki kezelőorvosa véleményét!

A várandós állapot első harmadában a készítményt ne használja! A szoptatás ideje alatti alkalmazás során ügyeljen arra, hogy a készítmény az emlőkre ne kerüljön!

Alkalmazása:
A fájó testrészt és környékét naponta 2-3 alkalommal vékonyan bekenni és óvatosan bedörzsölni.

Mentolra, kámforra, kapszaicinre érzékeny egyéneknél allergiás reakciót válthat ki. A kapszaicin erős helyi bőrvörösödést okoz/okozhat, de ha az nem múlik el vagy olyan tünet alakul ki, ami a tájékoztatóban nem szerepel, hagyja abba a kezelést és keresse fel kezelőorvosát!

A krém használata után mosson kezet! Vigyázzon, a krém a szem környékére, arcra, nyílt sebre, vérző testrészre, nyálkahártyára ne kerüljön! A kezelt testfelületen ne alkalmazzon párakötést, ne melegítse!

Abban az esetben, ha tünetei hét napos kezelést követően nem csökkennek, illetve nem szűnnek meg, hagyja abba a kezelést és keresse fel orvosát!

Gyermekek elől gondosan elzárandó!

   
Kiszerelés

70 g

Engedélyszám

OGYI: 872/2002.

Gyártó

Naturland Magyarország Kft.

ára: 1 814 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©