Eveline Super Lifting Krém-koncentrátum, 40 ml

Eveline Super Lifting Krém-koncentrátum, 40 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Redukálja a mély ráncokat
Formázza az arckontúrt
maximális hidratálást biztosít

A különleges koncentrált összetevőknek köszönhetően a krém széleskörűen harcol az oregedés összes jele ellen és megújítja a bőr struktúrát, garantálva a spektakuláris fiatalító hatást. A termék nagyszerűen csökkenti a ráncokat, megmöveli a bőr feszességét és rugalmasságát, amely javítja az arckontúrt. Világosítja a bőrt és az elszíneződéseket, tökéletes hidratálást biztosít. A krém-koncentrátum aktívan szembeszáll a bőr megereszkedésével, támogatja a kollagén rost termelést, helyreállítva a bőr tömörségét és fezsességét. Különösen az érett nők számára lett kifejlesztve, akiknek bőre szükségessé teszi a hiányzó elemek pótlását, amelyek meghatározzák a fiatalos kinézetet: kollagén, elasztin, kalcium komplex és aminosavak. ezek mennyisége és minősége az életkorral csökken, a metabloizmus lelassulása és az ösztrogén szint jelentős hanyatlása következtében, amelyek okozzák a bőr öregedését és megereszkedését.

Aktív összetevők:
PhytoCellTec - egy aktív összetevő, a legújabb szabadalmaztatott és éremmel kitüntetett technológiai fejlesztés. Működése a növényi őssejteken alapszik, amelyeknek megvan a képességük a bőrsejtek funkcióinak megvédésére és fenntartására. hosszantartósságot biztosít, késlelteti az öregedési folyamatot és segít megtartani a fiatalos megjelnést.
Hialuron sav - egy aktív összetevő, dermatológusok által széleskörűen használt a ránc csökkentés és arckontúr formázás során. a legújabb generációjú hialuron sav mikroszférája, amely a bőrben jelen lévő vízzel érintkezve tízszeresére növeli terjedelmét, még a mély ráncokat is feltölti.
Essenskin - kalcium és aminosav komplex, belülről erősíti és újjáépíti a bőrt, feszesít.

Használat: használja minden reggel a megtisztított bőrön az arcon és nyakon. Gyengéden paskolja be a nyaktól a homlok irányába. A széria termékeinek működését kiegészíti és megerősíti. Legjobb eredmény a széria termékeinek együttes használatával érhető el.

   
Kiszerelés

40 ml

Gyártó

Eveline Cosmetics Lengyelország

ára: 1 710 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©