Sópipa légúti allergiára

Sópipa légúti allergiára
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A XX. sz végén robbanásszerűen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések számára. Ez egyenes következménye annak, hogy a légzőrendszerünket nap mint nap irritáló szennyeződések tömege éri el. Mivel a levegőszennyeződés káros hatásai egyszerűen kivédhetetlenek, egyértelműnek látszik, hogy légutainkat épp úgy tisztítani, karbantartani kellene, mint bőrünket, hajunkat stb… A barlangterápiák a maguk nemében azért olyan sikeresek, mert az ott lebegő parányi sókristály oldatokat belélegezve szinte kitisztítjuk és ami nagyon fontos, nyugtatjuk, regeneráljuk az egész légzőrendszert. Ezek a terápiák viszont költségesek, időigényesek és helyhez kötöttek.

A Sópipa olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájárulhat a sókristály terápia minden előnyéhez. A kerámia szűrők közé olyan sókristályokat válogattunk, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is akár 90%-os hatékonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedők állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a középmiocén korban keletkeztek. A sópipa kerámia szűrőin átlélegezve a nedves levegővel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió éve óta őrzött jótékony hatású anyagok.

Naponta pár perc használattal kedvezően befolyásolhatjuk a pollenallergiát és az egyéb légúti allergiákat, az asztmát, bronchitist, hörghurutot, náthát, légúti fertőző betegségeket, és nem utolsó sorban a dohányzás okozta légúti problémákat.

A készülék továbbá kiválóan alkalmas, hogy a sókristály terápiát illóolaj terápiával kiegészíthessük. A Sópipa alsó kerámia szűrőjére minimális (egy csepp törtrésze) mennyiségű illóolajat csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvező élettani hatását, mert a megfelelően kiválasztott illóolajok szintén regeneráló, tisztító, nyugtató hatással rendelkeznek. (Pl: myrha, eukaliptusz, borsmenta stb…). Illóolajok használata esetén a készülék alsó szűrője elszíneződhet, ami a Sópipa működését nem befolyásolja.

A készüléket szájba véve, azon keresztül lélegezni, majd orron keresztül kifújni a levegőt, a légzést normál intenzitással végezve.
Az erőltetett belégzés felesleges és kerülendő. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.

A készüléket napi 15-25 percet ajánlatos használni, de a kezeléseket akár 1 óra időtartamra is lehet emelni.
Az eredmény elérése érdekében a készüléket nem szezonálisan, hanem folyamatosan kell használni.
Tisztítása enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet.

A Magyar Bioenergetikai és Bioinformatikai Egyesület a termék fölött szakmai védnökséget vállal

A készülék hatóanyaga:
Nátrium-klorid: 99,2%, kalcium-szulfát 0,4%, magnézium-klorid 0,08%, kálcium-klorid 0,08%, Vas(III)-oxid 0,001%

A készülék 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz.

 

   
Kiszerelés

1 db

ára: 13 187 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©