Nózi Inhaláló stift, 1 db

Nózi Inhaláló stift, 1 db
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Megfázás, nátha esetén az orron keresztül belélegezve a légutak szabaddá tételére, a légzés megkönnyítésére ajánlott.

Használati utasítás: a Nózi stift védőkupakját lecsavarva azt először az egyik, majd a másik orrlyukhoz helyezve mélyeket lélegezzünk. Használat után töröljük meg a stiftet és tekerjük vissza rá a védőkupakot. A Nózi legfeljebb 4-5 napig (naponta 3-4 alkalommal) használható folyamatosan. Rendeltetésszerű használat mellett egészség- és környezetkárosító hatások nem lépnek fel. Ha használat közben ujjaival megérintené a stift védőkupak alatt részét is, addig amíg nem tud kezet mosni, a stiftet megérintett kezével ne nyúljon a szeméhez, ajkához!

Összetétel: 0,19 g mentol, 0,19 g kámfor, 0,06 g metil-szalicilát és 0,009 g bórnyl-acetát cellulóz-acetát hordozón. A Nózi stift az előbb említetteken túl segédanyagokat nem tartalmaz!

Névleges tömege: kb. 6,65 g

Fontos figyelmeztetések:
A Nózi alkalmazása nem ajánlott bármely alkotójával szembeni túlérzékenység, allergia (mentol) valamint hörgői asztma (astma bronhiale) esetén. Tudnia kell, hogy van-e az Ön számára a Nózi alkalmazhatóságának kizáró oka, ha ebben nem biztos, a használati tanácsot mutassa meg szakembernek. A terhesség első három hónapjában és a szoptatás ideje alatt, valamint három év alatti gyermek esetében nem ajánlott a Nózi használata!
Rendeltetésszerű használatát nem ismerő, illetve azt betartani nem képes személy, kisgyermek elől elzárva tartandó! Ők csak gondozójuk felügyelete mellett használhatják!
A PP műanyagtest és a doboz újrahasznosítható!
Mielőtt szelektív hulladékgyűjtőbe vagy háztartási szemétbe dobnánk, dugóhúzóval vegyük ki a stift dugóját és a cigaretta-filterre emlékeztető hordozót ejtsük hamutartóba. Nyílt térben óvatosan gyújtsuk meg! Vigyázat, a hordozó hirtelen lobbanással elég!

Gyártó: dr. Lőrincz M.EV., Dunakeszi

   
Kiszerelés

1 db

Engedélyszám

TÜV SÜD KERMI szakv. szám: E-2007/000565-1

Gyártó

Dr. Lőrincz M.EV., Magyarország

ára: 390 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©