Geomar Thalasso Bőrradír 85 g

Geomar Thalasso Bőrradír 85 g
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A Geomar Thalasso Bőrradír egy természetes alapanyagú mélyhámlasztó készítmény, amely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, puhává, selymessé teszi, és táplálja a bőrt.

Összetevői:
Holt-tengeri só: gyengéd hámlasztó hatásával elősegíti a bőr megújulását.
Mandula és búzacsíra-olaj: táplálják, és rugalmassá teszik a bőrt.
Holt-tengeri ásványi sók: visszaadják a bőr ragyogását és feszességét.
Narancs és mandarin illóolajok: kellemes illatot biztosítanak, elősegítik a test és az elme ellazulását.

A Geomar Thalasso Bőrradír előkészíti a bőrt a további szépségápolási készítmények befogadására, elősegítve azok hatóanyagainak könnyebb felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe, ezzel fokozva hatékonyságukat. A cellulitisz elleni kezelést a Geomar Cellulitisz Elleni Krém és Frissítő Cold Gél, valamint az Alga Iszap alkalmazásával teheti teljessé.

A Geomar Thalasso Bőrradír használata napozás előtt is ajánlott, mivel szebb, egyenletesebb barnulást tesz lehetővé. Hatása: A Geomar Thalasso Bőrradírt kipróbáló önkéntes fogyasztók 100%-a azt nyilatkozta, hogy a termék bőrpuhító hatása már az első alkalmazás után jelentkezik.* A Geomar Thalasso Bőrradír hatékonyan és azonnal táplálja a bőrt.** (*,** 20 önkéntes fogyasztó bevonásával elvégzett klinikai próbák alapján)

Használata:
Használat előtt – még a tasak felbontása előtt – kézzel elegyítse a tasak tartalmát, összekeverve ezzel az ásványi sókat és a növényi olajokat. Masszírozó mozdulatokkal vigye fel a terméket nedves bőrre, majd öblítse le testmeleg vízzel. Használja hetente 1-2 alkalommal.

Figyelmeztetés: A termék növényi olajokat tartalmaz, melyek csúszóssá tehetik a kád vagy a zuhanytálca alját. Ne használja a terméket sérült vagy gyulladt bőrfelületen. Nem gyógyászati célú kozmetikai készítmény. Bőrgyógyászok által tesztelt. Kizárólag külső használatra.

Kiszerelés: 85 g

   

ára: 910 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©