Fumago oldat, 30 ml

Fumago oldat, 30 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A psoriazis (pikkelysömör) valószínűleg alkati eredetű megbetegedés, melynek okát még nem ismerjük. Leggyakrabban a fejbőrön és a testhajlatokban jelentkezik, és visszatérő ún. plakk-képződéssel, hámlással, kissé gyulladt bőrfelülettel jár. Sajnos több változata is előfordul. A FUMAGO oldat egy gyógynövény száraz extrakt és egy standardizált gyógynövénykivonat kombinációja, jól felszívódó oldat formájában, mely segít az itt leírt panaszok enyhítésében. A Ginkgo Biloba hatóanyagai csökkentik a psoriatikus sejtekben kórosan megemelkedett enzim aktivitását. A Füstikefű (Fumaria officinalis) különleges eljárással készített standardizált kivonatának aktív anyagai a psoriazis és atopiás dermatitis típusú sejtek zsíranyagcsere egyensúlyának szabályozásához nyújtanak jelentős segítséget. Együttes hatásuk csökkenti a panaszok kiújulásának ismétlõdését, növeli a tünetmentes állapot idõtartamát.

Javallat: A FUMAGO oldat alkalmas az atópiás dermatitis-es és psoriazisos bőr kezelésére, valamint a száraz, igénybe vett tünetmentes bőr ápolására. Enyhébb esetekben önmagában is hatásos. Súlyosabb esetekben az erős hatású készítményekkel történő kezelések szüneteiben fenntartó kezelésként alkalmazható.

Adagolás: Az érintett területre a tünetek súlyosságától függően naponta 3-4 alkalommal kell az oldatot csepegtetni, majd enyhén bedörzsölni.

Hatóanyagok: Ginkgo Biloba, Füstikefű (Fumaria officinalis)

   
Kiszerelés

30 ml

Engedélyszám

OGYI: 1011/2007

Gyártó

Gradiens Kft.

ára: 2 216 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©