Ferulant kapszula férfiaknak, 60 db

Ferulant kapszula férfiaknak, 60 db
Egészségpénztár által támogatott termék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. Vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmazó készítmény.

A kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény.

A Ferulant kapszula férfiaknak készítmény egy 71 betegen elvégzett, placebo kontrollos tájékozódó jellegű vizsgálatban jelentős mértékben megnövelte a spermiumok számát és mozgékonyságát.

A készítmény hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad alkalmazni. Ne szedje, ha vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót szed. Ne szedje együtt clomifen-nel (pl. Clostylbegyt tablettával) és más hormon tartalmú készítménnyel.

Adagolás:
Naponta 3x1 kapszula, 3 hónapig, majd egy hónap szünetet tartva a kúra megismételhető.

Javasolt az életmód és táplálkozás megváltoztatása, mely jelentős befolyással bír a megtermékenyítő képességre (kávé, cigaretta, drogok, alkohol mellőzése)
A készítmény Angelica sinensis komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a Napon való - hosszú ideig - tartózkodást és a szolárium használatát.

A készítmény férfiak számára ajánlott, 18 éven alul nem alkalmazható.

Mellékhatások:
Viszketés, ritkán kiütés, fényérzékenység, esetleg gyomorbántalmak előfordulhatnak. Más, a zöld tea alkoholos kivonatát nagy dózisban(700-800 mg/nap) tartalmazó készítménnyel kapcsolatban májkárosító hatást jelentettek. E készítménnyel kapcsolatban ilyen hatást nem tapasztaltak 2000 óta történő alkalmazása során. Azonban, ha májkárosodásra utaló jelet tapasztalna (pl. sárgaság, sötét színű vizelet, fájdalmak a has felső részében, hányinger, étvágytalanság, fáradékonyság), hagyja abba a készítmény szedését és forduljon orvoshoz.

   
Kiszerelés

60 db

Engedélyszám

OGYI: 1018/2007.

Gyártó

Daily Wellness Company, USA

ára: 12 670 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©