Eveline Hydra Expert 35+ Nappali és éjszakai arckrém

Eveline Hydra Expert 35+ Nappali és éjszakai arckrém
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Az innovatív arcápoló kozmetikai széria, összekapcsolja az intenzív és mély hidratálást a ránctalanító programmal, alkalmazkodva a bőr egyéni igényeihez. A Hydra Expert krém 35 évfelett, lipid összetevőket, hialuron savat és Matrixilt tartalmazó különleges formulájának köszönhetően dinamikus és intenzív hidratálást biztosít a bőrnek 24 órán keresztül, valamint hatásosan redukálja a ráncokat, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát. A megfelelő szintű hidratálás lassítja a ráncok kialakulását, a bőr ellenálló az aggresszív külső hatásokkal és kimerítő életvitel következményeivel szemben.

Hatás. tökéletesen hidratált minden bőrréteg, hatékonyan gátolja a felhám mélyebb rétegeinek vízvesztését, felerősített bőr és kisimított ráncok.

Igazolt hatékonyság*:
A krém 2 hetes használata utána a nők 91 százalékánál jelentősen javult a bőr hidratáltsága, 4 hét után pedig 78 százalékánál kivehetően csökkentek a ráncok.

Használat: naponta reggel és este felvinni a krémet a megtisztított bőrre az arcon és nyakon. A krém rendszeres használata növeli a bőr ellnálló képességét és hatékonyan meggátolja a ráncok kialakulását.

Aktív összetevők: Kombuchka (lipid komplex), matrixil (peptidek), hialuron sav, betain, vitaminok (A, E, F, H), UVA és UVB szűrők, d-panthenol

* Saját értékelésű klinikai-kozmetikai teszt 40 fős női csoporton 4 héten keresztül.
 

   
Kiszerelés

50 ml

Gyártó

Eveline Cosmetics Lengyelország

ára: 1 200 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©