Erdic mellszépítő (1havi - 300db)

Erdic mellszépítő (1havi - 300db)
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Úgy érzi megereszkedtek mellei a hirtelen fogyás, szülés vagy korosodás által és szeretné visszanyerni feszes fiatalos dekoltázsát?

Újra viselni szeretné bikini felsőjét a strandon anélkül, hogy az kényelmetlenséget okozna vagy szégyenkeznie kellene miatta?

Minden nő tisztában van vele milyen fontos az esztétikus külső, ezen belül a nőiesség egyik legfontosabb része a mell, melynek külalakja nemcsak a külvilág, de saját magunk részére is fontos, ezért itt az Erdic mellszépítő program, amely segítheti önnek visszanyerni önbizalmát!

Válassza hát az Erdic gabonatablettát amely a dekoratív megjelenés adta természetes önbizalmat kínálhat minden hölgy számára! Alkalmazásával, egy a mindennapjaiba egyszerűen beilleszthető megoldást ajánlunk, amely mint mellszépítőprogram a hölgyek dekoltázsának szépítését szolgálhatja.

Hazánkban 2004 óta, de az unióban már közel 10 éve forgalomban lévő termék.

A szedés sikeressége, annak folyamatosságában rejlik, és csak akkor érhető el a kívánt hatás, ha az előírt napi mennyiséget hosszú időn keresztül az előírásnak megfelelően használja.

Összetevők 1 tablettában:
Árpa (35,5 %)
Komló (32,2 %)
Maláta (13,9 %)
Kálcium Foszfát (5,8 %)
Édes kömény (4,6 %)
Hajdina (3,9 %)
Rozs (3,09 %)

Adagolás:
Napi 10 tabletta 5+5-ös bontásban, vagy 3+3+4-es bontásban. A szedés időtartama alatt minimum napi 2 liter víz elfogyasztásával.

Figyelmeztetés:
Ne lépjük túl az előírt mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös helyen tartandó!
Terméket ne alkalmazza, ha bármely összetevőjére túlérzékeny!

   

ára: 34 800 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©