Dr. Theiss Lándzsás útifű szirup, 250 ml

Dr. Theiss Lándzsás útifű szirup, 250 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását tudományos vizsgálatok eredményei és több éves felhasználási tapasztalat igazolja.

Hatóanyag: 100 g szirup 5 g lándzsás útifű (Plantago lanceolata) 1:1 arányú alkoholos kivonatát tartalmazza.

A készítmény szacharóz, invertcukor (fruktóz és glükóz), méz, kálium-szorbát, borsosmentaolaj, víz felhasználásával készült.

A készítmény köhögési inger csillapítására, a letapadt nyálka feloldására, a felköhögés megkönnyítésére, a felső légutak gyulladásos tüneteinek csökkentésére, dohányosok légutainak tisztítására alkalmazható. A panaszok önálló vagy kiegészítő kezelésére egyaránt alkalmazható.

Ne alkalmazza a készítményt, ha valamyelyik alkotójára túlérzékeny. Nem alkalmazható örökletes fuktózintolerancia, glükóz-galaktóz malabszorpciós szindóma vagy szacharáz/izomaltáz hiány esetén (incertcukor, szacharóz). A köhögés elleni szirup fogyasztása cukortartalma miatt cukorbetegeknek nem ajánlott!

A készítmény kb 22,5 g szacharózt tartalmaz. Rendeltetésszerű használat esetén 1 evőkanál/1 teáskanál szirup 7,68 g ill. 2,1 g szacharózt tartalmaz.

Kisgyermekeknél 6 hónapos kortól alkalmazható.

A várandós és szoptatós anyák a készítmény alkalmazásáról kérjék kezelőorvosuk véleményét!

Alkalmazása: Naponta 3-szor, súlyosabb panaszok esetén 3 óránként, de legfeljebb napi 5 alkalommal ajánlott a szirup bevétele.

Ajánlott adag felnőtteknek 1 evőkanálnyi, gyermekeknek 1 teáskanálnyi, csecsemőknek 6 hónapos kortól 1/2 teáskanálnyi szirup.

Ha panaszai 4-5 napos kezelés után sem szűnnek meg, vagy nem mérséklődnek, a további kezelést beszélje meg kezelőorvosával.
Gyermekek elől elzárva tartandó!

   
Kiszerelés

250 ml

Engedélyszám

OGYI: 272/1992.

Gyártó

Dr. Theiss Naturwaren GmbH

ára: 4 923 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©